på Amino

Statistik

Denne profil blev set 20 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Kondomer følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Kondomer anbefaler disse feeds
 
Profil

Kondomer 

Aarhus C
50  Indlæg
206  Point

Kondomer finder du også her:

   Min biografi

Mit navn er Charlotte, og jeg er en del af teamet hos GoCondom, hvor du kan købe kondomer online med 1-dags diskret levering og skarpe priser. Et kondom er ikke bare noget man propper i indkøbskurven i Netto. Man har præferencer for om det skal være kondomer med riller, uden glidecreme eller endda et stort kondom i en speciel form. Mange er ikke klar over de forskellige typer man kan få, men hos GoCondom gør vi det nemt og overskueligt at bestille lige præcis det kondom der passer til én selv eller ens kæreste, og kan øge nydelsen og sexlivet når man har samleje med sin partner.

GoCondom har bl.a. Danmarks bedste udvalg af kondomer fra Worlds-Best, og arbejder med koncepter som diskret levering, gratis kondomer og endda en nem og brugervenlig hjemmeside, der gør det utroligt enkelt at finde den rigtige kondomstørrelse, de bedste produkter og mærker, samt gode guides til hvordan et kondom sættes på og anvendes.

Vores medarbejdere sørger jævnligt for at holde kunderne opdateret m.h.t. kønssygdomme, sexproblemer samt anvendelse af produkterne, og har et godt samarbejde med sexeksperter og medicinstuderende, der kan hjælpe med akutte sager og problemer, såsom f.eks. graviditetstest m.m. Leveringen af samtlige produkter foregår diskret, så man let kan bestille de kondomer man skal bruge, uden at forældre eller bofæller kender til det.

Med de skarpe priser og billige kondomer, er der ganske enkelt ingen ulemper ved at købe sine kondomer på nettet, da man både sparer penge, er sikker på kvaliteten af produkterne, får varerne leveret til døren og slipper for den pinlige situation i Netto.

   Skæve facts om mig
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Kondomer's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere