på Amino

Statistik

Denne profil blev set 46 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

4brooker følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

4brooker anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra 4brooker

Profil

4brooker 

173  Indlæg
1.070  Point

4brooker finder du også her:

   Min biografi
4brooker har ikke skrevet noget om sig selv.
   Skæve facts om mig
4brooker har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
49Media skrev: Affiliateproram
01-06-2013 17:02

Som jeg allerede nævnte før, så er det tydeligvis fordi du IKKE i Internet Markedsførings-nichen at du finder produktet "værdiløst".

Er en tilfældig bog om heste så også værdiløs fordi indholdet ikke henvender sig til dine interesser?

Produktet indeholder uendeligt kostbare informationer om internet markedsføring af forskellige nicher - indhold der bliver coachet hver eneste dag af markedsføringseksperter til hundrede vis af dollars per session.

Indholdet er ikke kun baseret på at hverve nye medlemmer for at tjene penge. Hvis du havde undersøgt det lidt nærmere, så ville du også se at det er komplette forretningsmodeller til hjemmesider du kan starte for at tjene penge ved at arbejde hjemmefra. - et eksempel kunne være en komplet guide til hvordan man kommer igang som freelance-webdesigner. Der læres hvordan du outsourcer arbejdet, så selvom du ikke har forstand på det praktiske som programmering/design, kan du stadig starte forretningsmodellen. Der er inkluderet komplette markedsføringsstrategier, forretningsplan og alt andet der ville vedrøre denne forretning.

Dette er blot en af de mange forretningsmodeller man kan starte, og alle andre er lige så komplette.

Selvfølgelig er der ikke adgang til disse koncepter medmindre du er betalende medlem, ligesom du heller ikke kan læse en bog uden at købe den.

Forklar mig venligst igen hvordan dette er et pyramidespil. 

49Media skrev: Et svar
30-05-2013 22:05

Nu havde jeg lige skrevet et super langt detaljeret svar de sidste 10 minutter i tråden om Fortynines som du beskyldte for Pyramidespil.

Nu gør jeg det istedet lige hurtigt.

Hvis du mener det er et pyramidespil så kender du tydeligvis ikke forskellen mellem et affiliateprogram, MLM og et såkaldt pyramidespil.

Fortynines er et 4-tier affiliate program (ikke MLM, brugere køber ikke produktet af os og videresælger, men står kun for markedsføringen som i alm. affiliate programmer). Det er gjort 4-tier i et forsøg på at gøre partnerprogrammet så attraktivt som muligt at deltage i. Det er dog ikke hovedmålet med Fortynines.

Det er måske fordi du ikke selv er i Internet Markedsførings-nichen at du ikke forstår produktet der forhandles (eller fordi du simpelthen ikke har undersøgt siden nærmere).

Produktet(Produkterne) der er skabt er rigtige produkter der bruges i en internet markedsføringsverden, som du tydeligvis ikke er involveret i. Blot fordi du ikke forstår dig på en branche, er der ingen grund til at skrige op om Pyramidespil og andet i den stil.

På samme måde råber jeg ikke pyramidespil til en helsekost-forhandler der tilbyder rabat hvis du henviser nye kunder - selvom jeg kan dyrke agurker i min egen have.

 

   Mine aktiviteter
Se mere