Luciano Bellacci - Forfatter af Ads-bogen og specialist i Google Ads og SEO

Mit navn er Luciano Bellacci. De seneste 12 år har jeg stort set ikke lavet andet end at arbejde med Google Ads og SEO. Faktisk er det også blevet til en bog om førstnævnte, hvor første oplæg blev udgivet i 2017. bogen, der nu hedder AdsBogen er opdateret i januar 2020 og ligger klar til salg på min hjemmeside - både som e-bog, trykt bog eller som bundle, hvor du sparer 199 kr.

Derudover kan du læse mere om mig på mit eget website, Luciano-bellacci.dk - her kan du læse om Google Ads, SEO og meget mere.

Vi ses på linkedin: Min profil

Luciano Bellacci

Om denne blog


Få besked når Luciano


Om

TILBUD PÅ MIN BOG:

Lige nu kan du få min bog til kun 99 kr. (e-bog) Du kan også købe den fysiske til kun 149 kr. eller begge dele til 199 kr.

KØB BOGEN OM GOOGLE ADS (ADWORDS HER

Luciano Bellacci – har arbejdet med online markedsføring i mere end 11 år. Jeg har arbejdet hos nogle af landets bedste- og for nogle af landets største virksomheder. Senest har jeg arbejdet som CMO & Seniorkonsulent hos Waimea Digital i Hellerup, men er nu tiltrådt stillingen Department Lead - Online Maketing hos Group Online.

Fokusområder er SEO og Google Ads (AdWords) - sidstnævnte har jeg endda skrevet en bog om. AdsBogen, som kan købes på min hjemmeside https://luciano-bellacci.dk, er en grundbog i Google Ads og er version 2 af min første bog, AdWordsBogen.

Bogen kan anvendes som opslagsværk, som basal læring eller fungere som inspiration til de mere øvede.


Seneste kommentarer