Amino Ekspertblog

Ekspertblogger på Amino om coaching og ledelse

Hvem er Kim Kampp?

Hvad er dit navn og alder?

Mit navn er Kim Kampp og jeg er født på den dejlige ø Fyn i 1973

Hvad laver du rent forretningsmæssigt?

Ud over at være serieiværksætter med 15 forskellige virksomheder bag mig er min store passion og primære virke at finde nøglen til hvorfor vi gør det vi gør, enten menneskeligt eller forretningsmæssigt. Dette munder ud i et virke som livs- og forretningsstrateg gennem min virksomhed House of Visions, hvor jeg hjælper alt lige fra virksomheder og organisationer til privatpersoner med at opnå det de gerne vil.

Hvad skriver du om?

Jeg skriver om coaching og ledelse.

Hvem skriver du for (begyndere, øvede eller eksperter)?

Mine 2 fagområder er svære at kategorisere i et bestemt niveau, da det er relevant for begyndere til eksperter. Men form og indhold er mere målrettet begyndere til øvede. 

Hvordan er du blevet så dygtig?

Jeg har været iværksætter i 20 år og haft en række virksomheder i mange forskellige brancher og niveauer med dårlige som rigtige gode resultater. Mine 2 fagområder har jeg beskæftiget mig med rent professionelt i de sidste 11 år og er intet mindre end min ”livslange” passion. Ligeledes er dette blev suppleret med en række uddannelser både i og uden for Danmark

Hvem kan have glæde af at læse dine indlæg?

Personer der gerne vil forstå sig selv og andre bedre, med det formål at forbedre og opnå det man gerne vil. Dette være sig både rent privat og professionelt

Hvem er du rent privat?

Jeg er så heldig at have fundet min bedre halvdel Laura, og sammen har vi vores datter Isabella på 1 år. Vi bor i Danmark, men er  tæt forbundet til vores andet hjemland Spanien.

Er der andet vi skal vide om dig?

Jeg elsker løb og kampsport, interesserer mig en del for sund mad, og så er der gemt en gammel trommeslager i mig med et lille husband til følge. Mit arbejde er samtidig min passion, og jeg arbejder derfor en del! Men familielivet og vores gamle hund er der hvor tiden prioriteres. 

Hvor kan man ellers møde dig?

Man kan besøge mit website her: http://www.houseofvisions.dk

Man kan finde mig på Twitter her: http://www.twitter.com/kimkampp

Man kan finde mig på Facebook her: http://www.facebook.com/kkampp

Om denne blog


Få besked når Kim skriver


Om Kim Kampp

Min passion er at finde nøglen til, hvorfor vi gør som vi gør - personligt som professionelt. En passion som danner grundlag for min virksomhed House of Visions samt en række tilhørende brands og metodikker såsom S.O.S. Sandheden om salg  Det Mentale Kompas og Erhvervskompasset.  Alt sammen værktøjer og metoder, jeg benytter til at hjælpe virksomheder og private med at danne bro over den kløft, der ofte eksisterer i mellem det, man gerne vil og reelt opnår.

Baseret på mit coachingvirke, 20 år erhvervserfaring og opstart af 15 forskellige virksomheder tilbyder jeg personlig coaching og erhvervscoaching.

Find mere information her og indløs samtidigt dit gavekort på 750 kr. for et 1/2 års coaching forløb for alle Amino-medlemmer ved at skrive dit brugernavn i beskedfeltet ved bestilling - klik her

        


Kim på Twitter

Hvis du vil have besked når Kim og ligesindede bloggere har lavet et nyt indlæg, så klik her:


Seneste kommentarer