på Amino
Spørgsmål: Hvem ville du ønske du var venner med på Facebook?

At AdventuringClan, we are dedicated to providing you with the best possible information and resources to make your adventures truly extraordinary.

00

Christian Stadil Jeg synes han er en inspirererende blanding af forretningsmand og æstetiker. Jeg tror at det ville være sjovt at kende ham

00

synes facebook er lidt for opreklameret og mainstream, så jeg bryder mig ikke om det, men en person som Shepard Fairey kunne da være nice :-)

00

Jeg er venner med dem jeg ønsker at være venner med, hvis jeg ønskede mig et venskab med nogen bestemt havde jeg allerede initieret det.

00

Ingen. De jeg gerne vil være ven har - sjovt nok - også gerne ville være ven med mig, incl. Martin Thorborg som jeg beunder enomt meget.

00

Jesper Buch fordi han har inspireret mig igennem hans bog KIck-ass, og det samme har Martin Thorborg med bogen Iværksætter til jeg dør.

00

Robert Downey Jr. - Genial mand, genial skuespiller, fantastisk personlighed. Efter min mening en af de bedste skuespillere der findes på jorden.

00

Personen er højest sandsynligt kun ét klik væk, så hvis jeg ville være ven med ham/hende var jeg det sandsynligvis allerede.

00

Jeg er venner med dem på facebook, som jeg er venner med. Hvis nogen ikke vil være venner med mig, er de ikke værd at løbe efter.

00

En der kunne hjælpe mig med opstart af min virksomhed og kunne hjælpe med kapitalen. Samt give masser af gode råd, facts og historier

00

Min mor som ikke har en facebook profil " nu her hun fået så må finde en ny og det må da være vores kommende konge :)

00

Elon Musk, Jesper Buch, Larry Page, Martin Thorborg, Mads Veiby, Lionel Messi, Gary Vaynerchuk, Richard Branson, Leonardo Dicaprio & Bill Gates

00

Facebook ? Jeg mødte en gang Kim Larsen på Louises. Jeg købte der en øl til ham og sagde tak for alt den gode musik :-.)

00

Jeg ved ikke om der er nogle jeg ville ønske jeg var venner med - Iværksættere, altså skabe et større netværk.

00

Martin Thorborg, Benjamin Gundgaard, Thomas Rosenstand, to name a few. Men jeg er nu også meget glad for de Facebook-venner jeg har :)

00

Helt ærligt: Personligt gider jeg ikke beskæftige mig med facebook - men naturligvis, hvis det kan bruges i markedsføringen.

00

En bigshot indenfor kunst. en mange har hørt om. Jeg ville elske at høre om vedkommendes indtryk af mine egen grafiske tegninger.

00

Mark Zuckerberg. Jeg er ret facineret over at han har formået at promoverer sin hjemmeside, så 1,4 mia. mennesker har en profil.

00

Ingen på Facebook, men det kunne være fedt at være venner med Obama - og en lang række andre betydningsfulde personer.

00

Dan Turél vil være cool at følge, og Gud måske... Ku' være sjovt at følge hans statusopdateringer...

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste