på Amino

Statistik

Denne profil blev set 28 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Martin Hein Nielsen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Martin Hein Nielsen anbefaler disse feeds
 
Profil

Martin Hein Nielsen 

38 år fra København
2  Indlæg
9  Point   Min biografi

Jeg er en glad mand på snart 28 år!

Jeg har et hæftigt drive som jeg de seneste år har brugt på min IT-virksomhed, som er placeret på Cypern. Virksomheden beskæftiger sig med applikationer til smart phones og tablets.

Jeg er opvokset i en selvstændig familie som beskæftiger sig med alt lige fra krigsskibe til små håndvåben. Jeg har siden barns ben, lært glæden ved at opnå succes egenhændigt istedet for bare at modtage fra mor og far. 

Da jeg var 8 år gammel, gav min far mig 800kr. til opkøb af en gammel Toyota Corolla fra 1979. Den var brun med hvide døre! Den solgte jeg til en neger der opkøber biler til Afrika. Det tjente jeg 700kr. på og havde nu næsten fordoblet mine penge. Selvfølgelig var dette med hjælp fra min far, men ikke desto mindre. 

Efter den succes, købte jeg en stor kasse, eller container nærmere, med aluminiumskrot fra biler fra en lokal skrotbilshandler. Den kasse brugte jeg de næste tre måneder af liv, efter skole, på. Jeg havde tilmed alle klassekammeraterne med hjemme og skille gammelt aluskrot. Den første kasse tjente jeg næsten 25.000kr.

En del alukasser senere, købte jeg en brugt havetraktor, en Murray 12,5hk, samt lidt forskelligt havegrej. Jeg skabte mid hurtigt et lille netværk af kunder, der gerne ville have slået græs. Deriblandt en lokal rigmand, der ejede Bolig-Nyt. Han havde enorme græsarealer både på hans erhvervsejendom og hjemme privat.

Jeg var fjorten år gammel;

- da jeg købte min første Puch Maxi. Jeg læste alle håndbøger der var værd at læse omkring simpel motormekanik og skilte Puch'en ad i atomer, for så at polere og 'shine' alting op til det så nyt ud og så samle den igen. Jeg satte den til salg, fik den solgt og havde tjent godt 2000kr. på en uges fritidsarbejde.

Så jeg købte flere Puch Maxi'er og nogle enkelte Yamaha 4-gear's. I alt blev det til knapt 200 knallerter over 3 år.

Knallerter gik over til biler, biler gik over til IT men forblev dog en hobby.

IT, har jeg altid været med på noderne af. Jeg var godt klar over, allerede tidligt, at det var slemt nødvendigt at holde sig skarp på det område.

Jeg er uddannet Maskinmester og har en bachelorgrad, fjernstuderet, i Business Management.

Jeg sejler som Maskinchef på en privatejet lystyacht på knapt 50 meter.  

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
I år 2000. Opkøb og salg af biler. Klargøring og renovering.

Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor?
Et billede af mig selv med et surt ansigt og en pegende finger - der peger ud på mig.

Hvem ville du ønske du var venner med på Facebook?
Marilyn Monroe - selvom jeg udemærket er klar vanskelighederne i, at det kommer til at lykkedes. Mark Zuckerberg nummer 2. Steve Jobs enke nummer 3.

Hvilken forretningside ville du gerne have fundet på?
Allerede gjort..

Nævn en ting om dig selv som ville overraske dine medarbejdere/venner:
Mit autoværksted er ikke et sted, som sådan, som er beregnet til at genere penge! Det er mit 'meditationssted'. Her får musikken ikke for lidt, og så bliver der funderet. Nogle af mine bedste og mest givende tiltag er blevet 'født' på Værkstedet.

Hvad er det sjoveste der er sket i din virksomhed?
Det sjoveste... Hm.. Det "sjoveste" var vel da en tysk IT-mand opkøbte en idé fra os til godt en kvart million kroner. Det satte gang i forretningen på et plan, vi slet ikke havde regnet med.

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Så brugte jeg endnu mere tid på mit firma! Der er svært at have tid til at tjene penge når man er nødt til, at tjene dem som 'lønslave'.

Hvad ville du ønske du havde vidst da du startede din virksomhed?
At, at læne sig op ad andre kan blive dyrt i længden. 100% egen indsats er nu engang bare det bedste, indtil 'begyndelsen' er slut..

Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?
Jeg ville gøre Danmark til et uafhængigt land. Et land der, grundet sine olie- og gasforekomster, dygtige erhvervsfolk, gode uddannelser etc etc ville kunne blive et rigt land som Schweiz, Luxembourg, Monaco etc. Alle lande som slet ikke engang har olie og samme mængde og mulighed for landbrug og hvad har vi ellers. Et land der nemt ville kunne tjene penge på et skattetryk på kun 5%. Et land der ville være attraktivt for det mange værksættere at blive store i. Danmark har et potentiale som INGEN andre små lande i verden, og alligevel forærer vi det væk og udnytter det ganske dårligt. Men, men, men..

Hvad er din Passion/Hobby?
PENGE! - Ikke penge som i magt, men som i de oceaner af muligheder de giver. Jeg kan godt lide at tjene dem og det er nok min hobby. Jeg kan godt lide succesfornemmelsen af en god handel eller et fedt produkt.

Hvad er dit yndlingsmotto?
Udlev dine drømme, eller oplev skuffelsen af at arbejde, resten af dit liv, for en der lever sine!

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
STOP MED AT LÆSE MIT BÆ HER - og se at komme igang! Undgå at vente for lang tid med at komme igang! Bliver du overhalet går der aaalt for lang tid med at være bitter over at du ikke selv kom igang. Det er tidspilde.. Læser du dette? - JA så er du dårlig til at følge gode råd!

Hvad er det dummeste du har gjort?
Smadret min nyindkøbte BMW 525i som jeg havde brugt alle mine spareskillinger på. Jeg solgte en del ting, som egentligt var mig nære, for at få råd til bilen. Jeg kørte om kap med en anden knægt i en Honda Civic, men gled så af vejen. Det er nu mange år siden. Men omvendt, da jeg var færdig med at være sur på mig selv, gav det mig blod på tanden! Jeg gav den fuld gas med uddanelse, arbejde og firma og i dag kører jeg i min fjerde BMW. Denne gang en 530xd fra 2011. Everything happens for a reason - siger man jo.

Hvad er din yndlingsfilm?
The Big Lebowski samt The Social Network, deler nok en førsteplads. Men er nok mest til komedier. Når jeg endeligt skal se film, skal det være én jeg kan slå hovedet fra til.

Hvordan slapper du bedst af?
Når jeg tuller rundt på mit hobbyværksted og rydder op mens min mopsepige Frida nulrer rundt med hendes madbold. (madbold: en bold med huller i, der tager laang tid at tømme for godbidder)

Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?
Skiftet job. Kan nu rette et mere velfortjent blik mod virksomheden.

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Martin Hein Nielsen's Gæstebog