på Amino
Spørgsmål: Hvordan slapper du bedst af?

Kognitiv stress reduktion giver den absolut bedste afslapning. Dette giver en stressløs hverdag, hvor udfordringer ikke resulterer i negative automatiske tanker, der kan reducrere selvværd og føre til bekymringer, angst, undgåelse eller anden dysfunktionel adfærd. Mine coping strategier sigter på at gøre mig mest stressfri og afslappet, men jeg sørger altid for at have sovet bedst muligt. God søvnkvalitet er en betingelse for at man har god hjerne funktion, overskud og handlekraft næste dag. Der er en tendens til mange tager let på deres søvn eller bare ikke ved hvordan de skal sørge for at få mest ud af deres søvn og blive maksimalt klar til næste dag. Heldigvis har jeg lært hvordan man ved at sænke kropstemperaturen maksimalt får den bedst mulige søvn. Det tæller måske også at jeg faktisk er i stand til at slappe af mens jeg arbejder. En koncetreret dialog i en terapi session bliver faktisk bedre, hvis man er i stand til at slappe nogenlunde af og bidrage med en fulstændig komplet tilstedværelse.

00

Når jeg går på cykeltur 25 km og efter svømmer 10 runder i svømmenhal og ligger i sauna med specielt mask på kroppen, eller går til Kongelige Opera Teater med min datter, eller rejser til min mor til Odessa og gør tur med hende og bare tale om alt, eller arbejder i have og planter nye blomster, eller danse over natten

00

Ikke direkte afslapning, men bedst tilpas: Når jeg laver noget jeg virkelig føler for. Fx; basket, et projekt med en case jeg føler for, gode øjeblikke med venner og familie. Til direkte afslapning: Mit headset på max imens jeg ligger i sengen og har sat min Ipod på Shuffle

00

I Sælen et skisportssted i Sverige om sommeren hvor der ikke er andet end lifterne og stort set ikke andet, det var først på vej hjem jeg kom i tanke om at jeg havde et arbejde hovedet var helt tomt , utrolig dejligt - Og så blev der arbejdet på fuld tryk igen.

00

Om morgen, hovedet hvilende på mine krydset arme, ligger på ryggen. Her slapper jeg bedst af, får de bedste og mest kreative tanker her, kan ligger der i timer hvis der er tid... Solen brager ind af vinduerne! En ny dag venter. Tankerne danser omkring mig...

00

Sidde i sofaen med strikketøjet, en kop varmt et eller andet, mørkt chokolade og saltlakridser inden for rækkevidde og grine med på poscasts med Onlinekursusklubben eller se X-games.... hvis DR ellers fik det på igen og med de gode værter!

00

Når jeg henter og bringer mine forældres venner og bekendte i deres fede BMW'er er der ikke noget bedre end at læne sædet tilbage, slå fart piloten til, og skrue op for anlægget, og så bare cruise af sted på motorvejen.

00

Jeg slapper bedst af, når jeg føler, jeg har styr på tingene. Nogle gange er det ok at flygte ind i et computerspil eller en god film med kæresten, andre gange er det totalt afslappende at bestemme en hel dag på arbejdet.

00

På en liggestol på en strand i Thailand, Spanien eller Florida ;-) Kan dog ikke slappe af i lang tid, så jeg går hurtigt igen i "Learning mode" og læser bøger eller skriver på det næste projekt.

00

https://thegreycup.co/ https://thegreycup.de/ https://greycupthe.de/ https://greycupi.de/ https://cupgreylive.co/ https://cflgreycuplive.co/ https://redblacksvsstampeders.co/ https://ottawavscalgary.co/ https://ottawavsstampeders.co/

00

Ved at stå udendørs med en fjernstyring i hænderne og en modelhelikopter i luften - eller når jeg har et bræt med 4 hjul under fødderne. Så er der ikke plads til så meget andet i hovedet.

00

Jeg slapper af, når jeg laver hjemmesider, når jeg researcher på internettet og på Amino, og når jeg laver kreative ting, f.eks. knytter jeg armbånd i læder og zentangler (en slags tegning).

00

Ved at tænke over nye opfindelser, eller se Doctor Who (tv-serie) og Merlin (tv-serie). Jeg elsker også at lære nyt, og gør det derfor lige så meget som jeg ser ovennævnte tv-serier.

00

Jeg gentarer mig selv. Med min elskede Hanni, men tilføjer også sammen med vores dejlige søn, dejlige svigerdatter og 2 dejlige børnebørn. Hvad mere kan man ønske dig her i livet?

00

Når jeg tuller rundt på mit hobbyværksted og rydder op mens min mopsepige Frida nulrer rundt med hendes madbold. (madbold: en bold med huller i, der tager laang tid at tømme for godbidder)

00

Gå en tur udenfor i parken, på stranden eller ved store forladte steder. Oftest alene medmindre en super makker insisterer på at gå med. Det sådan jeg bliver genopladt for energi.

00

Jeg slapper reelt set altid af. Men skal jeg nævne noget, er det nok når jeg har styr på mere eller mindre det hele, ikke er bagud med noget, og egentlig bare kan lade skuldrene falde ned.

00

Hjemme i min lejlighed med hyggelys, musik og en god kop kaffe eller the eller kakao - uh eller chai! Jeg elsker hygge, så alt hvad der har med hygge at gøre får mig til at slappe af ^_^

00

Når jeg har trænet og lavet ordentlig mad. Måske er jeg lige blevet inspireret og gået i gang med at skrive, eller lave musik. Jeg er taknemmelig over, at jeg har lært det.

00

Når jeg kan få lov til at gå stille og rolig og arbejde med mit værktøj - ingen kunde der står og ånder mig i nakken og ingen andre steder jeg burde være

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste