på Amino
Spørgsmål: Nævn en ting om dig selv som ville overraske dine medarbejdere/venner:

Jeg kan ikke skrive rigtigt. Det er en lang historie igennem min skoletid hvor der var forvirring omkring hvor vidt jeg var højre- eller venstre håndet. Så jeg skriver rigtig dårligt, da jeg bliver nødttil at tegne hvert enkelt bogstav. Og tro mig - der er stor forskel på at skrive og tegne bogstaver.

10

Jeg er som person ikke drevet af penge, men glad for, at jeg har dygtige folk omkring mig som har meget fokus på netop økonomi. Penge er for mig det restprodukt der er tilbage, når du har gjort en god forretning, men en nødvendighed for at bringe virksomheden fremad... forsøger konstant ikke, at lade mig styre af økonomi! Det er dog en sandhed, med visse modifikationer 😉 Har ikke kigget på min egen lønseddel i 10 år og ved ikke, hvad jeg får i løn længere!

00

Håber ikke, at det ville overraske dem, at jeg er super glad, haha :) Det ved jeg sørme ikke... Jeg kunne jo nævne en drøm jeg har, som de måske ikke kender, men der er mange... Vil utroligt gerne instruere en film, lave min egen rap-EP, designe tøj osv. Det er alt sammen kreative sider af mig, som jeg gerne vil udfolde på sidelinjen, og de bunder allesammen ned i samme drøm - At få lov til at dele mine tanker og mig selv med verden.

00

Jer har været en syre jungie og det er et mirakkel at jeg har en ren straffeatest, jeg har ikke kysset en pige i 40, den sidste tonja døde af astma, da jeg var 17 år gammel. året efter var jeg en del af Jesus vækkelsen, som ramte Times, jeg har set Hair og Jesus Christ superstar, på første udgave på teater, i københavn, jeg har hørt Gasolin, til 1 maj i fælleparken, før deres første udgivelse, :-)

00

jeg har tjent penge ved at male kantsten i Californien. Jeg har gået i 8m højde over en flod på en slimet træstamme. -vil overraske mine medarbejdere Mine venner er overraskede over jeg mediterer og dyrker mindfullness og de forstår jeg danser feminint flere gange om ugen og har gjort det i mange år.

00

PQR / PQR Corp | https://pqr.vn/ | https://g.co/kgs/YN1jwP | 14 Trương Quyền, Phường 6, Quận 3, Tp.HCM | 0987 345 678 | cskh@pqr.vn | PQR Corp là hệ thống phân phối Bất Động Sản Nghỉ Dưỡng Cao Cấp với thị trường Phú Quốc là trọng tâm như: Biệt thự biển, biệt thự nghỉ dưỡng, Shophouse, Căn hộ nghỉ dưỡng,…

00

Jeg fremstår som en rapkæftet person der stræber efter det perfekte resultat, og som ikke er bange for at tale for en hel forsamling, eller at gå i en diskussion for at få pointeret min mening. virkeligheden er at jeg er voldsomt genert, men jeg tager en anden rolle på når der er behov for det.

00

super introvert :) jeg bliver klart betragtet som en meget ekstrovert person - og jeg er virkeligt god til at tage ordet , fylde rummet ud, skabe netværk, og røre mennesker -få dem til at grine. OG - så har jeg brug for at lade op uden andre mennsker omkring mig som den introverte /ambiverte person jeg er .

00

Mit autoværksted er ikke et sted, som sådan, som er beregnet til at genere penge! Det er mit 'meditationssted'. Her får musikken ikke for lidt, og så bliver der funderet. Nogle af mine bedste og mest givende tiltag er blevet 'født' på Værkstedet.

00

Jeg skrev til Dommer i min Skattesag, med Sagsbehandler Peter Knudens eget brev til Skatteministeren, hvor han afslørede han havde udskrevet fejl moms og skat for over 5.000.000 kr. Dommer stoppede sagen! Skat vil ikke rette sig efter Dommers afgørelse!

00

Jeg tror, de kender mig ganske godt. Men jeg er ret sikker på, at folk her på Amino ville blive overrasket over, hvor blødt et menneske, jeg rent faktisk er til trods for min til tider lidt "hårde tone" på dette forum. :-)

00

Uha, hvor lang tid har jeg? Tror jeg er ret ukonventionel. Men det var mig, der fandt på at lave et blad for nybagte mødre financieret af annoncer. Jeg var bare 19 år og dengang fandtes Amino ikke, så projektet døde i fødslen.

00

Jeg færdes i 3 miljøer. - Ejendomsmæglere m.m. - Kunstnere og musikere (jeg er jazzbassist) - Det spirituelle og selvudviklingsmiljøet. Det er morsomt at være i 3 miljøer, som ikke har meget med hinanden at gøre.

00

Førhen var det mit skuespil, der overraskede, men i Tekst Coach ligger det jo lidt implicit, og alle i omgangskredsen ved, at dét er en af mine store passioner... Jeg er meget autentisk - jeg lægger ikke låg på, hvem jeg er.

00

Jeg bærer en del af ansvaret for at myg, fluer, bier og edderkoppers almene overlevelse. Jeg nænner ikke at gøre en ende på deres tilværelse så de bliver pænt indfanget i glas/kopper og sat på fri fod igen.

00

Jeg har fået tilbagevendende blefaritis (øjenlågsinflammation) under min kones graviditet - og i hendes hjemland siger man, at mænd der siger "nej" til deres koner under graviditeten får denne øjenlidelse

00

Jeg tager nogle gange hjem samme tid som mine medarbejdere, for så at møde igen alene for at arbejde. Et par gange har det resulteret i at jeg har siddet og arbejdet hvor de andre igen, næste dag, stempler ind på kontoret.

00

https://thegreycup.co/ https://thegreycup.de/ https://greycupthe.de/ https://greycupi.de/ https://cupgreylive.co/ https://cflgreycuplive.co/ https://redblacksvsstampeders.co/ https://ottawavscalgary.co/ https://ottawavsstampeders.co/

00

Jeg VAR ofte anset som professionel, dedikeret og hårdtarbejdende, til trods for mangel af motivation - det har overrasket mange, at jeg kunne yde 400% mere. Det har taget tid at komme det til livs, men jeg er nu på rette vej.

00

Find your next apartment or home in Australia. Sydney Rent Apartment Australia. Cheap Apartments For Sale In Sydney Apartment For Rent In Australia Commercial Property For Sale In Australia Best Way To Buy A House In Australia

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste