Iværksætter Debatten Amino
på Amino
Spørgsmål: Hvad er din Passion/Hobby?

At udøve kunst. Jeg syr, tegner, kokkererer og skriver poesi. Og så elsker jeg at fordybe mig i en god bog. Jeg nyder, når min kunst har en dybere mening og ikke kun ser pænt ud, det må hellere være grimt, men have en dybere mening! Det jeg elsker ved det kreative, er ikke det færdige resultat, men forløbet hvor jeg studerer, analyserer og producerer. Med andre ord jeg elsker "at nørde". I min termorlogi er "nørder" mennesker med passion i livet, det modsatte må være, at være overfladisk. Jeg har 1000 interesser, men de kreative, er dem der fylder mest. Men det er ikke nok for mig at følge en færdig opskrift på origami fra hobby-biksen. Jeg fortrækker at lave alt fra bunden, bruge glemte teknikker på nye måder, kombinerer materialer, der ikke før er set kombineret osv. I det hele taget er jeg rigtig dårlig til at gøre noget halvt, det har så den konsekvens at ikke alt bliver færdigt, før jeg får en ny god ide.

00

At give klienter et bedre selvværd gennem arbejde med deres tænkning, deres følelser og deres adfærd. Typisk arbejder vi med deres angst og undgåelse i forhold til de konkrete situationer, der volder problemer og giver indskrækninger i hverdagen. Mange har en kombination af biologiske svagheder og negative tanker. Ofte er der tale om tænkningen kommer ind i negative cirkler, der fører til angst eller dysfunktionel tænkning. Ofte er stress reaktioner præget af brug af stimulanser, sådan at der opnås en kortvarig positive effekt, men på beskostning af problemer eller udfordringer på længere sigt.

00

Jeg brænder for mange ting, men selvfølgeligt er den mest oplagte ting "iværksætteri" og det står jeg ved, for jeg har allerede startet 2 virksomheder i en alder af 19, dog er den ene ikke registreret da den ikke har en omsætning på over 50.000 årligt, og dermed også sagt at det er holdt som en lille hobby der kører ved siden af iværksætteriet.

00

Jeg er besat af at studere mennesker og teknologi: (design, web, filosofi, social psykologi, kognition, markedsføring, kommunikation, ledelse, minimalisme, personlig udvikling, effektivitet, life-hacking, biografier, mm). </br></br> - Kunst & design </br> - Web-teknologi </br> - Zen </br> - Musik, Vino & det vilde business liv!

00

Tegne og tænke kreativt på egne projekter. Webdesign. Fra 1997 har jeg arbejdet med hjemmeside-produktion. Websitet kan læses af alle browsere. Har undervist venner og medstuderende i det basale html-sprog. Har senere også kigget på podcasting. Film og fotografering. Redigere film i iMovie. Løb • Golf • Dans.

00

Min virksomhed er min passion. Jeg har længe drømt om at turde tage skridtet. Det er indtil nu kun et halvt skridt, da jeg har job ved siden af. Men det er sige "ja" til noget, der virkelig betyder noget for mig og som giver energi til mit arbejdsliv - det er skønt. Og det vil jeg ønske alle får mulighed for at prøve.

00

Min fritidspassion er sejlads med speedbåd, der giver en god kombination af planlægning, problemløsning, samarbejde, teknik og, ikke mindst, masser af natur og flotte oplevelser på vandet. Det er overvejende kystsejlads i Københavns Havn, Øresund, Køge Bugt, Roskilde Fjord og Isefjord.

00

Min store passion/hobby er Google Adwords og SEO. Ved siden af mit arbejde som konsulent har jeg også brugt noget fritid på at skrive en bog om Google Adwords samt hygget mig med et lille hobby projekt, som hedder Keyword Match Type Tool (http://www.keywordmatchtypetool.com/).

00

Det må absolut være TÆPPERENS! Det gør mig så glad at kunne løse en opgave for en kunde som andre ikke kunne. Økologi! Økologisk rengøring. At kunne tilbyde et produkt der ikke blot gør kontoret rent, men forbedrer hele indeklimaet!

00

Mit DRIVE ligger i idéen om, at bygge noget op, der kan forbedre omstændighederne som håndværk har i Norden. Jeg vil gerne udvikle et produkt, der kan skabe grobund for, at al udvikling og bearbejdelse kan ligge lokalt placeret i Danmark og resten af Norden.

00

Penge!! At tjene så meget som muligt ved at lave så lidt som muligt. At ku sætte et system op der kører helt uden dig og hvor dit eneste job er at kigge på kontoen hver måned og tælle hvor mange nuller der nu er bag beløberne :-)

00

Min kone siger at det er at få banket firmaet op. Jeg selv ville sige it og gramofonplader, og det at redde lyd fra gamle medier og få det digitaliseret, så det lyder ordentligt uden at blive så digitalt at man ikke kan høre at det er gammelt.

00

Min startup er helst sikkert min største passion. Udover den, så er det engelsk fodbold (Blackburn Rovers) og færøsk håndbold. Elsker en god fagbog, film, musik og bare at slappe lidt af. Ser også lidt på uddannelse som en hobby.

00

Server og Application er mit størreste passion. Elsker at sidde og nørde med Servere og opbygning af smarte systemer. Samtidigt elsker jeg at finde perfekte løsninger der afhjælper daglig arbejdsgange, som derved gøre mine kunder tilfredse.

00

Jeg interessere mig for hjernens funktioner og hvordan man kan benytte denne viden til at lave nye produkter. Vores idé i Young Enterprice kommer således her af, en medicinfri løsning der giver en bedre søvn og giver dig betydeligt mere energi.

00

Min passion, er at inspirere unge mennesker, eller dem der har det "svært" til at se at livet kan ændres, men man skal ville det. Jeg tror ikke på ynk og medynk, men på at med viljen finder man vejen, uanset hvor lang tid det tager

00

Jeg er en spillefugl, så alt hvad der hedder brætspil er lige sagen. Elsker også at tumble med min lille datter, så hun hviner højt af fryd. Og så at nyde en rigtig god middag med virkelig gode vine med min gastrointeressede mand.

00

Jeg holder meget af at bygge noget op, som at saette grupper af folk sammen, hvis jeg kender begge parter som ikke noedvendigvis kender hinanden, og se hvordan de socialiserer. Lidt som at speeddate sine venner med andre venner uden de ved det.

00

Sport, specielt fodbold, politik, og så er det at drive webshop og være selvstændig også min hobby. Som tidligere landmand, brænder jeg også stadig en del for det, selvom jeg ikke arbejder med det i praksis mere.

00

Jeg er familiemenneske og elsker at opleve verden gennem mine to piger Isabella og Celine. Ellers bruger jeg meget tid på at udvikle vores forretninger på Hillerødgade. Som iværksætter smelter hobby og arbejde sammen.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste 
Besøg vores andre hjemmesider :
lll