på Amino
Spørgsmål: Hvad er din Passion/Hobby?

Iværksætteri er min hobby, at skabe noget unikt.

10

tøj og mode og elsker at se sport boksning og fodbold

10

At komponere musik, skrive tekster og lave grafisk design.

10

Natur. Havet. Tage billeder. Skov. Dyr. Indretning i huset

10

Computer, spejder, ledelse, marketing, fotografering, kage

10

Mine hunde og finde på ideer til at forbedre min app

10

At udøve kunst. Jeg syr, tegner, kokkererer og skriver poesi. Og så elsker jeg at fordybe mig i en god bog. Jeg nyder, når min kunst har en dybere mening og ikke kun ser pænt ud, det må hellere være grimt, men have en dybere mening! Det jeg elsker ved det kreative, er ikke det færdige resultat, men forløbet hvor jeg studerer, analyserer og producerer. Med andre ord jeg elsker "at nørde". I min termorlogi er "nørder" mennesker med passion i livet, det modsatte må være, at være overfladisk. Jeg har 1000 interesser, men de kreative, er dem der fylder mest. Men det er ikke nok for mig at følge en færdig opskrift på origami fra hobby-biksen. Jeg fortrækker at lave alt fra bunden, bruge glemte teknikker på nye måder, kombinerer materialer, der ikke før er set kombineret osv. I det hele taget er jeg rigtig dårlig til at gøre noget halvt, det har så den konsekvens at ikke alt bliver færdigt, før jeg får en ny god ide.

00

At give klienter et bedre selvværd gennem arbejde med deres tænkning, deres følelser og deres adfærd. Typisk arbejder vi med deres angst og undgåelse i forhold til de konkrete situationer, der volder problemer og giver indskrækninger i hverdagen. Mange har en kombination af biologiske svagheder og negative tanker. Ofte er der tale om tænkningen kommer ind i negative cirkler, der fører til angst eller dysfunktionel tænkning. Ofte er stress reaktioner præget af brug af stimulanser, sådan at der opnås en kortvarig positive effekt, men på beskostning af problemer eller udfordringer på længere sigt.

00

Jeg brænder for mange ting, men selvfølgeligt er den mest oplagte ting "iværksætteri" og det står jeg ved, for jeg har allerede startet 2 virksomheder i en alder af 19, dog er den ene ikke registreret da den ikke har en omsætning på over 50.000 årligt, og dermed også sagt at det er holdt som en lille hobby der kører ved siden af iværksætteriet.

00

Tegne og tænke kreativt på egne projekter. Webdesign. Fra 1997 har jeg arbejdet med hjemmeside-produktion. Websitet kan læses af alle browsere. Har undervist venner og medstuderende i det basale html-sprog. Har senere også kigget på podcasting. Film og fotografering. Redigere film i iMovie. Løb • Golf • Dans.

00

Min virksomhed er min passion. Jeg har længe drømt om at turde tage skridtet. Det er indtil nu kun et halvt skridt, da jeg har job ved siden af. Men det er sige "ja" til noget, der virkelig betyder noget for mig og som giver energi til mit arbejdsliv - det er skønt. Og det vil jeg ønske alle får mulighed for at prøve.

00

Jeg er besat af at studere sammenhængen mellem måden mennesker kognitivt danner mening på og så branding, reklame, og web-teknologi. </br></br> ☻ Kunst & design </br> ☻ Web-teknologi </br> ☻ Zen, Minimalisme & Effektivitet. </br> ☻ Musik, Vino & det vilde business liv!

00

Min store passion/hobby er Google Ads og SEO. Ved siden af mit arbejde som konsulent har jeg også brugt noget fritid på at skrive en bog om Google Adwords samt arbejdet på projekter såsom, Keyword Match Type Tool (https://www.keywordmatchtypetool.com/) samt eMarketing Institute (https://www.emarketinginstitute.org/).

00

Analyserer stadig mine omgivelser. Da alle menneske er forskellige, skal man regne med at tilpasse sig - lave kompromisser og sørge for at handelspartneren får den særbehandling der forventes. Sørger for at en sags udgang bliver bedre end dens indgang. Det betyder dog ikke at alt går som forventet.

00

Min fritidspassion er sejlads med speedbåd, der giver en god kombination af planlægning, problemløsning, samarbejde, teknik og, ikke mindst, masser af natur og flotte oplevelser på vandet. Det er overvejende kystsejlads i Københavns Havn, Øresund, Køge Bugt, Roskilde Fjord og Isefjord.

00

Jeg elsker at rejse. Vi har to hunde af racen Beagle og vi har inden for de senere år været både i Norge, Sverige, Tyskland og Østrig for at deltage i schweissprøver. Jeg er ringsteward for Dansk Kennel Klub ved internationale udstillinger i Danmark, så det bringer mig rundt i landet.

00

jeg æder 2-5 lydbøger om ugen! men ellers er det mine forretninger og min dejlige familie! og jo jo, har prøvet det meste... gennemført ironman, overlevet i vildmarken, bygget mit eget hus med mine egen hænder etc... alt det drengerøvs sjov der skal prøves i livet 😉

00

Det må absolut være TÆPPERENS! Det gør mig så glad at kunne løse en opgave for en kunde som andre ikke kunne. Økologi! Økologisk rengøring. At kunne tilbyde et produkt der ikke blot gør kontoret rent, men forbedrer hele indeklimaet!

00

Mit DRIVE ligger i idéen om, at bygge noget op, der kan forbedre omstændighederne som håndværk har i Norden. Jeg vil gerne udvikle et produkt, der kan skabe grobund for, at al udvikling og bearbejdelse kan ligge lokalt placeret i Danmark og resten af Norden.

00

Udover mit arbejde i Fifty Fifty, så er det helt sikkert kaffe. Jeg har længe haft en passion for kaffe. Det er alt fra bønnerne kaffen bliver brygget af, til hvor mange sekunder espressoen skal løbe igennem filteret for at få den helt rigtige smag.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste