på Amino

Statistik

Denne profil blev set 56 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

sorenfl følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

sorenfl anbefaler disse feeds
 
Profil

sorenfl 

195  Indlæg
686  Point

sorenfl finder du også her:

   Min biografi

PR-mand og uddannet journalist. To ord, der måske kan bringe dig på rette vej i forståelsen af, hvad vi måske kan hjælpe hinanden med. Jeg gør det en del i at engagere mig i sjællandske forretningsnetværk og har bl.a. hjulpet en række mindre forlag med at sælge bøger gennem en boghandel online, som jeg startede i 2011 med en tidligere kollega. Denne blev overtaget af et andet firma i 2013.

Det er dog gennem det selvstiftede PR-bureau Supra Media (etabl. 2009), jeg tjener til føden. Bureauet er specialiseret i at skabe synlighed for især it- og sundhedskunder og bygger på en forretningsforståelse, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov frem for at tænke i enten eller-baner. For den bedste løsning behøver ikke at være online-baseret. Ofte opnås de bedste resultater ved at kombinere web og offline-verdenen. Specialerne er PR-kampagner (herunder pressemeddelelser) og SEO-analyse samt eksekvering inden for søgemaskineoptimering, som jeg har arbejdet prof. med siden efteråret 2009.

Tag et kig på hjemmesiden ved at klikke på PR-bureau og se nogle af de cases, der optræder. Hvis vi taler Google+, er ham der PR-konsulenten også til stede der, når (SEO)vinden bærer på.

   Skæve facts om mig

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Sad et sted, hvor der var betydeligt mere sol og varme året rundt.

Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?
Ændre DK til et land, der var mere minded på iværksættere frem for lønmodtagere og dagpenge-regler. Hvis der blev lavet en regel om, at mindst 10 % af alle politikere skulle have prøvet at være selvstændige, kunne vi nå længere som land.

Hvad er din Passion/Hobby?
Sundhed og sport.

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
Lav en skridsikker plan, før du starter op med et CVR-nr.

   Nyheder
 • 25-06-2012
 • Mere viden om computerspil

  Som et lille hygge-/sideprojekt har jeg oprettet to hjemmesider for alle, der er glade for at spille online eller læse om computerspil og gaming-udstyr.

  Prøv min side med gratisspil online, hvis du er til små, hurtige spil uden alt for mange dikkedarer og ikke orker at oprette en profil, før du går i gang i frokostpausen. Hvis du er til lidt mere hardcore gaming, vil siden med spil-anmeldelser nok mere appellere til dig - her lægges løbende nye anmeldelser ud og produktnyheder samt prissammenligninger på spil.   

 • 08-10-2010
 • Ny funky hjemmeside

  Min virksomhed Supra Media har følgende slogan: "når ord er mere".
  Besøg min nye hjemmeside herunder og se, hvilke artikeltekster, hvilket PR-arbejde og hvilke SEO-løsninger, vi byder på.

  http://www.supramedia.dk

   

   Gæstebog
DesignYOU - Allan Hansen skrev: Mail sendt retur.
01-08-2009 18:54

Hej Søren

Ja tak jeg har også sendt dig en mail tilbage, gå evt under ret profil og ret til så man kan skrive til dig i PM Smile

/allan

DesignYOU - Allan Hansen skrev: Webdesigner
01-08-2009 17:43

Hej

Kik du en tur på min profil, jeg er sikker på du kan bruge mit tilbud Smile

/allan

   Mine aktiviteter
Se mere