på Amino

Statistik

Denne profil blev set 32 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

 

Gode Feeds

Michael Bay Sørensen anbefaler disse feeds
 

Michael Bay Sørensen 

33 år fra Vinderupvej 1
234  Indlæg
1.073  Point

Michael Bay Sørensen finder du også her:

   Min biografi

Michael Bay Sørensen er en ihærdig iværksætter der altid gør det så godt han kan. Fra idé til resultat er vejen ikke lang – men det kan der til tider være til sengen! En sand iværksætter regner ikke hans timeløn ud. Det tør han simpelthen ikke! Jeg går ind for 100 % loyalitet, og jeg holder altid hvad jeg lover! Er meget perfektionistisk i mit arbejde. Nogle gange faktisk for meget! - Jeg prøver at skrue ned på det, og det bliver man nød til! Kreativ som bare pokker, når det lige slår mig.

Bor til daglig i Holstebro i en kolonihave, og det har jeg gjort siden 2010. Det er så dejlig skønt i det fri, og jeg nyder at være kolonist
Jeg har en dejlig datter (Emilia) på snart 6 år. Hun bliver nogle gange kaldt "Umulia" og gad vide hvorfor! :-)

Da jeg var mindre var jeg sikker på at jeg sku ende op ligesom John Denver. Men jeg synger af helvede til, så det droppede jeg hurtigt.
Har altid brugt meget tid bag computeren, og det har siden jeg var en ”bette knejt” fascineret mig, meget endda! Startede meget tidlig med at skille den ny indkøbte computer ad. Mor og Far var ikke altid så pjattet med den idé, eller det var nok deres pung der brokkede sig. Men sådan var det nu! - Jeg skulle jo finde ud af hvordan de fungerede. Der gik da nogle i stykker, nu vel, og sådan lærer man jo.  Jeg udforskede også altid alle mulige ting bag ved styresystemet på maskinen (sådan gælder det faktisk med alle ting, hehe) - og her fandt jeg det spændende at lege med server software. Synes det var spændende at sætte ens eget system op, og se det fungere. Meget tidlig fik jeg smag for Linux og Open Source generelt, og her startede jeg en dag et projekt op sammen med en kammerat, hvor vi gav gratis BNC hosting til alle (http://en.wikipedia.org/wiki/BNC_%28software%29)

Derefter kom selvfølgelig alt det med hjemmesider, internettet og. Det var noget jeg tidligt begyndte og lege med, og faktisk allerede da jeg var 13 havde jeg lavet min første hjemmeside. Det var bare en personlig side, som så udviklede sig til et forum, med nyheder og andre små ting. Der var 300-400 unikke besøgende hver dag, og der var 8 skribenter (da vi var på vores højeste niveau) - der skete noget på siden hver dag, og i dag kan jeg da være lidt træt af ikke at ha´ hold det kørende, men det var lidt for kikset og useriøs.

Jeg blev en 15-16 år da jeg sku prøve og lave hjemmesider professionel og seriøs. Fandt en dygtig grafiker, og en dygtig koder på Hardwareonline.dk og vi fik hurtig nogle kunder. Det var en meget sjov periode. Firmaet hed Pages-Online og vores motto lød noget i retning af "Er du træt af dine stive gamle sider" også noget efterfølgende...

Så er vi lige sprunget lidt over nogle ting i historien, og direkte frem til februar 2012.

Jobs har altid været lidt af en joke for mig. Har altid haft svært ved at finde ud af hvad jeg gerne vil. Har prøvet mange ting udenfor computer lokalet, meeeen det har ikke sagt mig en skid :) Tidligst arbejdede jeg et par på en brødfabrik, men det drev mig til vandvid også tog jeg springet! (siger man ikke det?)

Til daglig er jeg nu IT ansvarlig i den ny startet virksomhed SurfSmart ApS - Vi levere markedsførings opgaver af rigtig høj kvalitet, og vi udfører som det første, en analyse af den forhenværende tilstedeværelse på internettet. Dette gør vi for at sikre at vores kunder får den helt rigtige behandling, og den helt rigtige pris. Dette sikrer os glade kunde, og det kan vi rigtig godt li. Det var det der med loyalitet jeg skrev om tidligere.

... Jeg stopper nu, for jeg er faktisk ikke sikker på hvor meget der skal stå.
Der står "Om mig... skriv lidt om dig selv." og det har jeg ALTID været dårlig til. Jeg prøvede det her.

Altid, en god påske
Med Venlig Hilsen

Michael Bay Sørensen
SurfSmart ApS

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
2003 - Hjemmesider

Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor?
En gulerod

Hvem ville du ønske du var venner med på Facebook?
Jeg vil ønske jeg aldrig var kommet på Facebook!

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Hjalp andre så de heller ikk skulle bekymrer sig om penge

Hvad ville du ønske du havde vidst da du startede din virksomhed?
At der var så mange røvhuller der prøver at snyde én

Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?
Pengeovervågnings systemet. Fri mad til alle!

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
Bliv ved... Mindst 10.000 timer!

Hvad er det dummeste du har gjort?
Det tør jeg vidst ikke og skrive her!

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Michael Bay Sørensen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere