på Amino

Statistik

Denne profil blev set 11 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Hyggeonkel følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Hyggeonkel anbefaler disse feeds
 
Profil

Hyggeonkel 

Viborg
18  Indlæg
89  Point

Hyggeonkel finder du også her:

   Min biografi

Hyggeonkel.dk – alt i brætspil og puslespil

På hyggeonkel.dk finder du alt hvad hjertet begærer af brætspil og puslespil. Vi gør os altid umage for både at have det nyeste nye samt alt det traditionelle og velkendte på lager.

Hyggeonkel.dk har eksisteret siden 2011 og er i dag en af landets største specialbutikker indenfor både brætspil og puslespil. Vores varesortiment spænder vidt og vi fører et bredt udvalg målrettet stort set alle aldersgrupper og interesser.

Hos Hyggeonkel vægter vi den gode kundeservice højt. Det er vigtigt for os, at vores kunder både oplever en god service inden et køb, men i ligeså høj grad efter at købet er gennemført. Den gode service er og bliver grundstenen for hyggeonkel.dk. Hyggeonkel er desuden e-mærket, hvilket giver dig som forbruger en række fordele og sikkerhed for, at du handler med et seriøst firma.

Hyggeonkel ejes og drives af Mads Kristensen, som i udpræget grad selv er brætspilsentusiast. Og lige så snart der er mulighed for det, prøver Mads gerne selv en masse af de spændende spil af sammen med venner og familie.

Hyggeonkel på de sociale medier

Du finder selvfølgelig også Hyggeonkel på de sociale medier. Og hvis du gerne vil følge lidt med i, hvad der sker hos os, er vores Facebook side et godt sted at starte. Her fortæller vi lidt om alle de ting vi går og foretager os i dagligdagen, ligesom du kan finde info om nye produkter og en god portion anmeldelser. Er du heldig, er det også her du opdager, når vi har et godt tilbud på noget af det, som du lige står og mangler.

Du kan selvfølgelig også tilmelde dig vores nyhedsbrev, som vi udsender 3-4 gange om måneden. Så er du sikker på altid at være up-to-date. Abonnerer du på nyhedsbrevet er du også med i konkurrencen om et gavekort på 500,- kroner. Vi udtrækker en vinder hver måned.

Kontakt Hyggeonkel

Det er ganske let at komme i kontakt med Hyggeonkel.

Vi har åben alle hverdage fra 8.00-16.00, hvor vi bl.a. besvarer mail, Facebook henvendelser osv. Vi gør vores yderste for at besvare alle henvendelser indenfor en time i åbningstiden.

I tidsrummet 10.00-14.00 er vi desuden også at træffe pr. telefon.

Kig ind hos hyggeonkel.dk næste gang du har brug for et godt brætspil eller et spændende puslespil. Hvad enten det er til dig selv, eller om du skal bruge det til gave, er der stor chance for, at du kan finde det helt rigtige hos os.

 

   Skæve facts om mig
Hyggeonkel har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Hyggeonkel's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere