på Amino

Statistik

Denne profil blev set 5 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

 

Mine Grupper

Allan Kent er ikke medlem af en Gruppe.

Allan Kent 

Chiang Mai
8  Indlæg
29  Point

Allan Kent finder du også her:

   Min biografi

Internet specialist og freelancer med ekspertviden om programmering, CMS systemer, opbygning af websites, SEO samt annoncering og marketing i e-vitamin Group

Firmaet er startet i DK 1999, og er nu hjemmehørende i Chiang Mai Thailand. Udover at være freelancer drives også forskellige webprojekter i Thailand og Danmark.

   Nyheder
  • 17-05-2021
  • Nyt website dedikeret til cyklister

    Seneste interne projekt er nu online: Hometrainers - Din hometrainer guide. Der er tale om et affiliate site, der er dedikeret til indendørs cykeltræning på hometrainer, cykeltræner og hjemmetræner. Målgruppen er cykelryttere og alle cyklister, der ønsker at forbedre formen uden stress fra vind og vejr og andre trafikanter. Sitet bliver løbende udbygget med flere sider.

  • 17-12-2020
  • Seneste webprojekt online

    Så er vi blevet færdige med, og har lanceret Korrekt holdning - Holdningskorrigerende tøj. Der er tale om et affiliate site, der beskæftiger sig med holdningskorrigerende tøj, rygstøtte og rygøvelser. Målgruppen er personer med dårlig kropsholdning, lænd, nakke, skulder eller rygsmerter. Sitet bliver løbende udbygget med flere sider.

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Allan Kent's Gæstebog