på Amino

Statistik

Denne profil blev set 19 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Tony Evald Clausen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Tony Evald Clausen anbefaler disse feeds
 
Profil

Tony Evald Clausen 

50 år fra Århus
84  Indlæg
286  Point

Tony Evald Clausen finder du også her:

   Min biografi

Tony Evald Clausen er født i 1970. Tony er ekspert i adfærd, non verbal kommunikation, følelsernes intelligens og alt hvad der påvirker menneskets beslutninger. Han er foredragsholder, forfatter, kursusleder og mentor. Tony´s hovedekspertise er non verbal kommunikation, adfærd, følelsernes intelligens, købsledelse, ordre- og forhandlingsteknik. Han er aktiv i både ind og udland.

Tony har arbejdet med salg hele sit liv. Han har fokuseret på eksportsalg, opstart af udenlandske salgskontorer for danske virksomheder, og salgs turn-around for alle arter af virksomheder. Han oplever, at hans værdi ligger i at formidle viden, og forskning på en brugbar måde, og at der er konkret erfaring, og praksis bag alt hvad han underviser i. 

Grundlaget er altid med fokus på mennesket, og på hvad der virker for den enkelte. Salg er langt mere menneskeorienteret, end vi er blevet fortalt.

Siden 1996 har han studeret og undervist i salg, markedsføring, adfærd, non verbal kommunikation og suggestion. Dette har han brugt i hans virke som formidler, mentor, kursusleder og foredragsholder.

Hvis titler har værdi for dig, så har han været Area Sales Manager, Sales Manager, Sales & Marketing Manager, Marketing Director, Managing Director, Intern Sælger og Flaskedreng. Tony har været bosat i England og Frankrig. Han har haft ansvar for salgskontorer og sælgere i Europa, USA og Latinamerika. Fra 1996 til 2006 rejste han 130-160 dage om året verden tynd og solgte til stort set alle slags folkeslag og kulturer.

Han er certificeret ekspert i at læse følelser i ansigt og krop, etablere troværdigheden og sandheden, samt læse menneskets adfærd og følelser. 

I øjeblikket er Tony ved at tage en bachelor i  Emotional Forensic Awareness ved University of Central Lancashire og Paul Ekman International. Han er pt. den eneste dansker der har gennemført og bestået alle Paul Ekmans kurser i non verbal kommunikation og mikromimik.

Tony ejer SalgPiloterneSeSandheden.dk, Forlaget ConCorazon og forfatter til bogen "Salgets Virkelighed". Læs mere om bogen her.  Det er flere bøger på vej fra, ligesom han ofte skriver på SalgsPiloternes blog. Du kan læse mere om Tony på hans LinkedIn profil som du finder her. Du kan se Tony´s certificeringer her.

   Nyheder
   Gæstebog
Alvina12 skrev: hi
27-07-2020 16:03

Er interesseret i dig, jeg håber du ikke har noget imod det, så kom tilbage til mig i min e-mail
alvinastevens3@gmail.com

   Mine aktiviteter
Se mere