på Amino

Statistik

Denne profil blev set 8 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

SET følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

SET anbefaler disse feeds
 
Profil

SET 

2820
20  Indlæg
83  Point   Min biografi

 Jeg er uddannet designteknolog på Københavns Ehvervs akademi og er efter end uddannelse gået i gang med at opstarte et længe overvejet projekt.

Derfor deltager jeg nu i dette iværksætter forum i håb om at vi kan hjælpe hinanden,og ikke mindst skabe nogle gode kontakter.

 

SET CYKLIST

HVORFOR investere flere 100 tusinde på reklame banner og annoncer som højst ses over 1-2 uger, når du kan fortage en enkelt investering som markedsføre din virksomhed flere år frem, uden yderligger udgifter.

SET Cyklist arbejder ud fra målet om at promovere og skabe reklame for virksomheder gennem viral markedsføring.

Konceptet er til virksomheder som ønsker at vise deres arrangement i miljøet samt underbygge deres medarbejders/kunders sikkerhed samt tryghed i trafikken. Som virksomhed vil man fremstå tydeligt på gade plan og være en del af trafikkens puls.

Med dette koncept vil du ikke bare være endnu en virksomhed med et ønske om at skabe corporate social responsibility(CSR), Men du vil som virksomhed komme op med et konkret og i øjne faldene CSR tiltag. Som ikke bare markedsføre din virksomhed men samtidig skaber dialog og omtale.

 DIN virksomhed får opmærksomhed, skaber omtale, skiller sig ud, gør noget for miljøet, gør noget for trafik sikkerheden, sikre sin medarbejder, sikre sin kunder, står ind for motion til og fra arbejde osv. fordelene er uendelig.

   Skæve facts om mig
SET har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i SET's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere