på Amino

Statistik

Denne profil blev set 24 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mine Grupper

Rasmus Thor Hjordt er ikke medlem af en Gruppe.

Gode Feeds

Rasmus Thor Hjordt anbefaler disse feeds
 

Rasmus Thor Hjordt 

København
223  Indlæg
981  Point

Rasmus Thor Hjordt finder du også her:

   Min biografi

Tekstforfatter

Tekstforfatter og presserådgiver med adskillige års erfaring fra både det private erhvervsliv og Christiansborg. Egentlig cand.mag. i noget eksotisk. Det er bare meget sjovere at skrive tekster, der flytter markedsandele og meninger. Det har jeg så gjort i en halv menneskealder. Siden 2010 som selvstændig, med god back-up fra andre skribenter i mit netværk - og jeg er heldigvis blevet fint modtaget.

Jeg er på Amino for at sludre, for at blive inspireret og for at lære noget af alt det, jeg ikke ved – men som andre selvstændige kan fortælle mig. Som tillægsgevinst har jeg været så heldig at få et par gode kunder herinde – og mange flere er selvfølgelig velkomne.

Webtekster, salgsbreve og pressemeddelelser - velskrevne og fejlfri, naturligvis

Hvis jeg skal være ubeskeden, er jeg faktisk en knaldgod tekstforfatter – og jeg har bunker af erfaring med det meste. F.eks. webtekster, der ikke KUN er søgemaskineoptimerede - men også velskrevne og fejlfri. Salgsbreve, der rent faktisk sælger. Eller en pressemeddelelse, der bliver læst - og virker. Faktisk har jeg skrevet hundredvis af pressemeddelelser, og langt de fleste er blevet citeret i medierne.

Tekstforfatter - med benefits

Hos mig får du meget mere end en superrutineret tekstforfatter - jeg har også lang erfaring med presserådgivning og pressekontakt og ved en hel del om, hvordan din virksomhed nemmest opnår omtale i medierne. Desuden har jeg godt tjek på grundlæggende søgemaskineoptimering, og den viden benytter jeg selvfølgelig, når jeg f.eks. skriver webtekster. Nå ja, så leverer jeg forresten noget af landets bedste korrekturlæsning. :-) 

Oven i købet er mine priser meget rimelige. Så hvis du har brug for en god tekstforfatter, er du mere end velkommen til at sende mig en PB – eller ringe 30 31 91 36.

   Skæve facts om mig
Rasmus Thor Hjordt har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Rasmus Thor Hjordt's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere
Besøg vores samarbejdspartnere :