på Amino

Statistik

Denne profil blev set 19 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Nikolaj Mogensen

Nikolaj Mogensen 

34 år fra København
250  Indlæg
1.308  Point

Nikolaj Mogensen finder du også her:

   Min biografi

Hej - mit navn er Nikolaj Mogensen og jeg har siden 2008 fulgt med her på Amino primært inden for online marketing. Min interesse for iværksætteri startede tilbage i 2007, da jeg ville starte en webshop med salg af designer tørklæder og accessories. Denne webshop er solgt, men jeg havde i mellemtiden startet tørklædemærket Cashmere Copenhagen, der er lækre kashmir tørklæder i kvalitet designet med enkle farver og skandinaviske tanker. Herudover drev jeg smykkemærket Hjort Smykker, hvor jeg designer smykker i sterling sølv i en række forskellige kollektioner.

Disse to projekter er dog begge projekter, som jeg har og stadig driver og udvikler på i fritiden. Min største passion har ligget omkring online og digital markedsføring, hvor jeg har startet en blog op med tanker om SEOonline marketing, linkbuilding og content marketing. Til daglig er jeg Head of SEO i Group M.

 

   Skæve facts om mig
Nikolaj Mogensen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Pernille skrev: Facebook
28-10-2008 11:50

Hej igen Nikolaj

Og mange tak for hjælpen. Dejligt forklaret, så selv jeg nemt kunne integrere det på min side. Det er helt fint at du har postet indlægget på bloggen, det er jo en rigtig brugbar info, som mange sikkert kan få glæde af.

Jeg er ret fortabt når det kommer til koder, så kunne ikke umiddelbart finde en løsning, men kender du til en kode, der kan indsætte en formbox på siden til opsamling af navne og e-mail adresser, så folk kan tilmelde sig nyhedsbreve?

Mange hilsner

Pernille

   Mine aktiviteter
Se mere