på Amino

Statistik

Denne profil blev set 10 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

NgWen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

NgWen anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra NgWen

Profil

NgWen 

55  Indlæg
235  Point

NgWen finder du også her:

   Min biografi

NgWen designer UNIKA HÅNDSTRIK af topkvalitets garn uden at gå på kompromis med komfort, æstetik og brugbarhed. NgWen tilstræber at tage hensyn til miljøet og socialt ansvar under skabelsesprocessen:  NgWen eksperimenterer med arbejdsmetoder og med materialer der efterlader det letteste miljømæssige fodspor. På sigt vil vi opstarte en arbejdsgruppe for kvindelige ene-forsørgere og enker i Sydøstasien.

   Skæve facts om mig
NgWen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 27-10-2009
 • ...nu sker der noget..........

  Hm, webshoppen har fået den værst tænkelige start. Den er blevet evalueret af kompetente herinde og fået sådan smæk, men de har også været behjælpelige med forslag til problemløsning og forbedring.

  Især én har virkelige været standhaftig: Niels Henriksen har lavet nogle ændringer der lige redder hjemmesiden på stregen. TAK!

  Jeg har fulgt debatterne herinde flittigt i håb om at lære noget. Havde jeg bare penge nok kan jeg betale mig fra det hele, men det vil blive knap så sjovt og frustrerende, og jeg vil ikke lære noget af processen.

  SEO, markedsføring, salg, salgstale, salgsbrev (har med interesse læst fulgt HAns Stokholms indlæg om salgsbreve) - alt har interesse, når det gælder om at tilegne sig ny viden.

  Faktisk ligger hjemmesidens søgeord pænt højt i Google,  uanset kombination af søgeordene - hvad giver I så? Faktisk har nogle butikker også fundet os på den måde.

  Nu kunne jeg godt tænke mig at nå ud til flere butikker (max 1 butik pr. mellemstor/stor provinsby) i hele landet. Hvordan gør man det? Det må være næste opgave.

  Hvordan får man butikkerne til at være med? Mit personlige varemærke er ud over det, der er beskrevet på hjemmesiden, også etik både i forhold til vores underleverandører men også til vores butikker. Det handler ikke om Fortjeneste  og overskud alene (ikke mit levebrød, men et godt formål), så god professionel kommunikation skal også understøttes af anstændig, forpligtende og høflig kontakt til butikkerne/kunderne. Ikke fordi det giver loyale kunder og dermed pengene i kassen, men det byder god opdragelse og pli.

  Der er meget vi skal lære endnu, men processen er skudt i gang. Konvertering fra traditionel produceret garn til øko-garn og fairtrade er begyndt. Så vi har stadig langt vej endnu men vi lærer og er åbne for forbedringer, som blandt andet kunderne skal hjælpe os med.

  Vi er nok ikke typisk servicemindede "sælger" (betragte ikke mig selv som sælger) - vi tager bare udgangspunkt i mennesket og hvordan vi som mennesker vil behandles.

  Vi er ikke parate til at kaste os i støvet for at få et salg igennem. Vi er ikke desperate. Alt med omtanke og rationale.

  Og ihhhh, hvor er vi frelste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

 • 23-09-2009
 • Er du interesseret?

  Tak for dit besøg!

  På min side vil jeg holde dig opdateret i min webshop NgWen - Unika håndstrik og dens videre skæbne. Jeg er glad for at der er nogen, der er interesseret, og det er altid skønt og fortrøstningsfuldt at vide, at der måske er nogen derude, der måske følger med og måske endda kommer med gode råd.

  De gode råd jeg har fået på amino som nybegynder og iværksætter har i hvert fald givet mig håb og lyst til at fortsætte. Trods modvind og -stand.

  Så hop på og følg med - både op og ned........

  Mvh.

   Gæstebog
Joachim Majgaard skrev: Hjælpen er på vej.
09-10-2011 23:07

Hej NgWen!

Jeg har gang i et stort e-handel projekt for tøjfirmaer og private der åbner webstite's osv .. 

Jeg tror mit projekt vil være lige noget for dig, hvis du har tøjet, (brugt eller nyt) så kan du komme med i mit projekt. Ligenu er det ved at blive lavet, og vil tage 2 måneder endnu før min webside er oppe og køre. Men kontakt mig lige på min mail:

Joachim_ratm@hotmail.com

lizapallesen skrev: Hej.
30-09-2009 18:47

Hej.

 

Jamen det ser super lækkert ud det du har, og din hjemmeside. Ved ikke om du har læst igennem hvad jeg har skrevet igennem siderne, men ja det er jo det med at komme på messe, at få oprettet sig med cvrnr, at få kontakt til leverandører, hvor meget man bruger på revisor osv. osv.

 

Det er netop en jungel, og derfor er det rart med noget inspiration fra jer, som er idet nu:-)

 

Og tak for din henvendelse.

 

Knus Liza.