på Amino
Profil

Martin Jensen 

Suldrup
171  Indlæg
669  Point

Martin Jensen finder du også her:

   Min biografi

Sammen med min kæreste driver jeg Løvegården der dyrker grøntsager som ærteskud, solsikkeskud, sennepspirer, radissespirer, rødbedespirer og meget andet sundt grønt.

Fra 1. september 2015 har jeg skiftet rollen som SEO konsulent ud med titlen som Online Marketing Specialist og er skiftet over til BOXIT hvor jeg arbejder med hjemmesiden www.boxit.dk. Her skal jeg være med til at tiltrække relevant trafik så der kan blive udlejet depotrum og containere til opbevaring.

Udover BOXIT-hjemmesiden kommer jeg også til at arbejde med www.escot.dk samt en masse forskellige online projekter som skal kobles sammen med BOXIT hjemmesiden.

Ved siden af arbejdet hos BOXIT og Escot, arbejder jeg med online marketing i min egen virksomhed n1u, hvor jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med planlægning og/eller udførelse af markedsføring på nettet.

Jeg bruger en del fritid med mine to piger i den lokale idrætsforening, hvor specielt springgymnastik fylder en del.

Tidligere

------------------------------

Arbejder som Web og SEO Konsulent ved Konsulenthuset Eventa.

Konsulenthuset Event er et webbureau der arbejder med udvikling af Eventa CMS og Webshop. Der tilbydes komplette webløsninger med hjemmeside / webshop, online marketing og søgemaskineoptimering. Jeg arbejder selv mest med at optimere koden i Eventa CMS og Webshop i forhold til Googles anbefalinger, samt at arbejde med SEO for vores kunder. Når der er behov for det hjælpe jeg også med at tilpasse webdesigns, og kode nye moduler.

Eventa CMS er opbygget i moduler, der gør at systemet hurtigt og simpelt kan tilpasses alt fra den lille enkeltsides informationshjemmeside til de store webshop med mange tusinde produkter og endnu flere besøgende. Når vi modtager en ny bestilling af en hjemmeside eller en webshop er det ofte mig der sætter det op, så vi er sikker på at siden er optimeret i forhold til Google fra starten af.

Hos Konsulenthuset Eventa har du også mulighed for at få en bogholder til at styre dit regnskab, men her er jeg højst den del af processen at jeg henviser til bogholderen, for bogholderi er ikke min stærkeste side.

Når tiden ikke bliver brugt på min store passion for webudvikling og SEO, bliver tiden brugt i haven, hvor der kan blive slappet af med at luge ukrudt mellem grønsagerne.

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Martin Jensen's Gæstebog
   Mine aktiviteter