på Amino

Statistik

Denne profil blev set 14 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Lars følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Lars

Profil

Lars  

Valby
430  Indlæg
1.881  Point

Lars finder du også her:

   Min biografi

Hvem er jeg?

Jeg hedder Lars Christiansen, jeg er 34 år og bor i Valby. Jeg er født og opvokset i Tyskland i det danske mindretal tæt på Flensborg, taler og skriver dansk og tysk på samme niveau.

Jeg er uddannet på Århus Universitet og har siden blandt andet arbejdet for velgørende internetportal Engodsag.dk og for affiliate netværket Euroads. Hos Engodsag.dk var jeg ansat som international salgskonsulent, hvor tyske hjælpeorganisationer og partnere blev mine salgsofre. Hos Euroads var jeg ansat som Key Account Manager.

Mine kernekompetencer ligger i skriftlig og mundtlig kommunikation på alle niveauer, både på dansk og tysk. Jeg har stor kendskab til online markedsføring på det tyske marked, ved hvordan tyskerne laver forretning og hvad der er vigtigt syd for grænsen.

Tyskland er et kæmpe marked, der har gigantisk meget potentiale. Der er mange gange mere efterspørgsel dernede og jeg er sikker på at der også er plads til dig!

 Fra 01. august til 31. august giver jeg dig et ekstra godt tilbud på mine ydelser, så slå til nu og indtag Tyskland med det samme!

Til info: jeg vil foreløbigt arbejde som privatperson/på konsulentbasis. Jeg har ingen registreret virksomhed lige nu, men det kunne eventuelt komme på tale på et tidspunkt.

Har du spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til christiansen.lars@yahoo.de, skriv i denne tråd (hverdag efter kl 17) - jeg vil glæde mig til at hjælpe dig!

   Skæve facts om mig
Lars har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Lars 's Gæstebog