på Amino

Statistik

Denne profil blev set 6 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Kristian Nørgaard følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 
Profil

Kristian Nørgaard 

Aalborg
67  Indlæg
254  Point

Kristian Nørgaard finder du også her:

   Min biografi

Helllooo Cool

Jeg er 29 år, uddannet markedsføringsøkonom og bor i Aalborg. Jeg arbejder til daglig, som erhverv salgskonsulent i Telenor og brænder enormt meget for iværksætteri og ide-generering.

Hvem er jeg så som person?

Social, energisk, kreativ og målrettet er de ord, der beskriver min personlighed bedst. Jeg vægter det sociale utrolig højt, da det for mig er med til at skabe motivation og et bedre samarbejde. Et godt samarbejde giver mig energi og pirrer min kreativitet til at arbejde målrettet med mine opgaver.

Jeg har en egenskab til at se løsninger frem for problemer, og den egenskab vurderer jeg som værende en af mine stærkeste. Jeg prøver altid at gøre ting nemmere og bruger det umiddelbare nærliggende til at nå et mål. Jeg kan sagtens sidde alene og udføre en opgave, men jeg fortrækker at indgå i et samarbejde med andre, hvad enten det blot er sparring eller en projektgruppe. Jeg drives af gode resultater og den synergi, der etableres i et samarbejde.

Jeg fortrækker også den personlige kontakt frem for den skriftlige. Dermed ikke sagt, at jeg ikke kan udtrykke mig skriftligt, men min personlighed kommer bedre til udtryk ved en personlig kontakt. Smile

Jeg elsker at få ny viden, hvad enten det er bøger eller viden på arbejdspladsen. Derfor er jeg hurtig til at lære nyt og til at sætte mig ind i nyt stof.

BEST BEATS FIRST!

Skriv endelig hvis i har nogle spørgsmål, ideer eller andet?

Venlig hilsen 

Kristian Nørgaard

krisnoer@gmail.com

 

 

   Skæve facts om mig

Hvad er dit yndlingsmotto?
Best beats first!

   Nyheder
 • 19-02-2014
 • Startet som selvstændig

  Da jeg er startet selvstændig som e-konceptudvikler med virksomheden Ennoway, lukker jeg min bruger på Amino. Læs mere på https://www.facebook.com/Ennoway.dk eller på http://ennoway.dk/blog/. Tusinde tak

 • 18-05-2011
 • Så er vi rundet 20 medlemmere

  Jeg ser stadig frem til endnu flere medlemmere og en masse fede ideer i fremtiden. Jeg har forsøgt at oprette nogle indlæg til jer de sidste par dage, men de fejler af en eller anden grund, så afventer amino support.

  Glæder mig til at få svar på de nye indlæg.

  God dag til alle Big Smile

  Venlig hilsen

  Kristian Nielsen

 • 28-04-2011
 • Så er det sket....

  Hej med jer :) 

  Så har gruppen "Iværksættere i Aalborg" rundet 10 medlemmer. Big Smile Jeg ser frem til endnu flere medlemmere og en masse fede ideer i fremtiden. 

  Venlig hilsen

  Kristian Nielsen

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Kristian Nørgaard's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere