på Amino

Statistik

Denne profil blev set 21 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Jonas Overgaard følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Jonas Overgaard anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Jonas Overgaard

Profil

Jonas Overgaard 

Chiang Mai
97  Indlæg
364  Point

Jonas Overgaard finder du også her:

   Min biografi

Jonas Overgaard

Jeg er 21 år gammel, og en innovativ iværksætter som elsker udfordringer, i VSI-Group har jeg ansvaret for vores salgsteam, hvor vi ihærdigt prøver at få VSI-Group's budskab ud til de danske virksomheder. VSI-Group er en IT virksomhed der fungere som et innovativt web bureau med 25 Thai & Dansk ansatte, og samarbejdspartner i hele verden.

VSI-Group er en 100% danskejet virksomhed i Thailand med danske nummer og hovednummer og danske arbejdstider. Vi har idag leveret over 100 webløsninger til både Amino'er og Samarbejdspartner i Danmark. 

Vores mission er at blive den foretrukne samarbejdspartner i Asien, hvis man står over for at skulle have udviklet noget i Open source (PrestaShop & WordPress) 

Vi har hele tiden haft det som mål at have en høj kvalitet på ALT vi levere, dette er også grunden til at vi har mixet vores team af medarbejder med både dygtige Thai'er og dansker som kan sørge for at vores produkter holde en høj dansk standard. 

Vores komptencer er:

- WordPress 

- Webshop

- Webdesign

- SEO & Adwords 

- 3D

- Visitkort, flyers, bogtryk mm.

Vi bruger allesammen danske nummer, i kan altid fange os for at få en super god pris på vores danske hovednummer: 69 90 18 10 

E-mail: jo@vsi-group.dk

Tlf direkte:        36990804

Skulle der være nogen spørgsmål til noget der ikke relater til VSI-Group, det kunne være nogen spørgsmål om outsourcing af produkter, eller andet, kan i altid følge jer velkommen til at smide mig en besked, også vil jeg hjælpe jer bedst muligt. 

 

 

 

 

 

   Skæve facts om mig
Jonas Overgaard har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Jonas Overgaard's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere