på Amino

Statistik

Denne profil blev set 4 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Jack følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Jack anbefaler disse feeds
 
Profil

Jack 

Odense
16  Indlæg
59  Point

Jack finder du også her:

   Min biografi

Hej

Jeg er 36 år , jeg bor på fyn med min kone og to børn på henholdsvis 7 og 8 år.

Jeg har de sidste 2 år været involveret i forskellige forretninger på nettet,jeg gik ind til det som en totalt nybegynder på alle fronter.

Jeg havde dengang ingen erfaring med hverken computere, online indtjening, affiliate netværk eller lignende.

mit mål var og er stadigvæk at tjene på nettet. forskellen fra dengang da jeg startede og nu, er at jeg er blevet meget klogere og har lavet mange fejl

som har koste mig mange penge, men nu tjener jeg penge på nettet, ikke mange men tilfredsstillende.Big Smile

Det vigtigste jeg har lært : At ingen metode er en pengemaskine som du kan sætte op på automatik, der er altid en hage som de ikke lige fortæller om.

Det vil jeg gerne undgå ved at være så ærlig som overhovedet muligt,når du henvender dig til mig så får du klar besked.

Jeg tror på at den der vil, kan skabe sin egen skæbne, her taler vi selvfølgelig kun om penge og forretning, ikke om kvinder og andre af livets store spørgsmål.

I mit  online arbejde bruger jeg rigtig meget tid på facebook og hvis jeg kan være til nogen hjælp så kontakt mig endelig angående dette.Jeg har en god viden om hvad du må og ikke må på FB. Jeg ved f.eks hvordan du kan sætte din fb profil op til at være en gratis markedsførings kanal. Jeg ved også hvordan du kan få mange "venner" (tusinde) uden at blive lukket ned af fb.

______________________________________

Nu til det hvor jeg virkelig kan se mig selv og andre ligesindede dansker tjene penge.

I nov 2013 mån blev jeg introduceret  til et nyt program, Dette program er DS Domination.

Jeg var lidt skeptisk ikke på grund af programmet men på grund af at jeg havde nok at se til i forvejen med min blog og andre småting.

Men jeg besluttede mig for at købe adgang til dette program, gik igennem den træning som programmet består af.

Vupti allerede efter 3 dage rullede der 84 $ ind på min paypal, og dette er gjort kun ved at dropshippe fra Amazon til Ebay.

så nu bruger jeg ikke tid på at blogge mere, bruger heller ikke tid på SEO. bruger ikke tid på at lave hjemmesider.

og det fedeste ved de hele er at jeg ikke behøver at være affiliate for dsd for at tjene penge, men har dog valgt at gøre det også. 

Jeg er blevet så glad for DSD at det er uforståeligt, og jeg håber på at jeg kan samle en ordentlig flok så vi kan vise de opblæste amerikaner at vi altså også kan.

 LIDT

OM DS DOMINATION

Indledning:
Der er to dele til DS Domination : Kurset / kundesiden samt en affiliate side. DS Domination blev skabt af Roger Langille der er en Titanium Powerseller på eBay og har  over 10 års erfaring, han personligt har gjort over 1,2 millioner dollars i salget på eBay ved hjælp af de samme teknikker og strategi , der er skitseret i hans kursus .

Kurset består af forskellige moduler, afhængigt af hvor langt du ønsker at tage din træning og overskud.

Hvad er dropshipping ? Dropshipping tager et produkt fra en leverandør (ved lavere omkostninger) og notering produktet på eBay for at lave profit. Du behøver ikke at have beholdning af produkter eller bekymre sig om forsendelse eller emballage , da dette er taget hånd om af leverandøren (dvs. Amazon )

Kursus oversigt :
DS Domination PRO Modul:

I pro kursus vil du lære det grundlæggende i at kopiere og indsætte elementer fra Amazon til eBay, dette dækker også hensyn til opsætning af din eBay butik. Din fortjeneste kommer til at variere fra et par dollars til omkring $ 25 per solgt vare .

Du vil have adgang til løbende uddannelse og ugentlige webinars hostet af Roger selv. Du vil endda være i stand til at stille spørgsmål og engagere at udvide din uddannelse og viden. Roger er meget informativ på hans webinars .

Du vil blive guidet trin for trin , hvordan du opretter din konto og liste dit allerførste vare (r) på eBay. Dette dækker upload / tilføje billeder , titler , beskrivelse og forsendelse. Du får også adgang til disse fremragende værktøjer og ressourcer til at starte din virksomhed:
DS Domination Amazon Skraber: Et softwareværktøj, der automatiserer Amazon søgeprocessen.
DS Domination Automatiseret Titel Builder: Et softwareværktøj, der automatiserer Ebay titel byggeprocessen.
DS Domination Imager: Et softwareværktøj, der automatiserer Ebay imaging adjustment proces.
Salg Tracker Regneark: Excel salg sporing regneark konfigureret til at forenkle din virksomhed.
Denne uddannelse er stor, kan alle, der kan kopiere og indsætte gøre dette, Roger er meget grundig og gør træningen let at følge.  Typisk fra hvad jeg har set, er, at efter at have fulgt de  videoer og sende dine fortegnelser, du vil se salget i din første uge sammen med profit, det er en fantastisk måde at begynde at tjene nogle hurtige penge.


   Skæve facts om mig
Jack har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
raziyababy skrev: qraziya@yahoo.com
13-02-2014 18:06

qraziya@yahoo.com
Mit navn er Raziya, en enkelt pige. Venlige tillade mine kontakter dig via dette medie af indlysende grunde, som du vil forstå, når vi skal drøfte detaljerne i min proposition. Venligst vil jeg gerne have at svarer via min e-mail adresse nedenfor (qraziya@yahoo.com)
   RAZIYA.