på Amino

Statistik

Denne profil blev set 7 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Brian Nielsen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Brian Nielsen anbefaler disse feeds
 
Profil

Brian Nielsen 

13 år fra Tilst
32  Indlæg
97  Point   Min biografi

Hejsa alle sammen:-) Navnet er Brian Nielsen og jeg er 30 år. Jeg er uddannet Sport & Event manager. Jeg har udarbejdet positionerings strategi og markedsføringsplaner samt arbejdet praktisk med rådgivning af sponsorater og anvendelsen af dem fr A-Z. Derudover har jeg været med-koordinator på store og små events.

Ved siden af er jeg prof. vagt ved store og små events, samt dørmand.

Det jeg gerne vil dette forum er at finde en makker Til at starte en seriøs virksomhed eller bare skabe netværk. Jeg vil gerne starte som selvstændig coach da jeg har enorm passion for at udvikle, både personer men også små organsiationer/teams. Men sådan noget kræver uddannelse. Og hvis jeg kan få netværket mig frem til fremtidige kunder kan jeg muligvis få noget støtte til uddannelsen. Ved siden af vil jeg super gerne lave lidt små events evt netværksmøder eller andre events. Jeg ser jeg virkelig meget frem til at netværke med en masse mennesker:-)

Lidt nyt her fra:-)

Jeg er i fuld gang med min drømme uddannelse nemlig som coach. I den forbindelse søger jeg en makker som også har lyst til at gå selvstændighedens vej hvor vi kan hjlpe hinanden og evt holde div udgifter nede ved at være to.

Brian Nielsen

   Skæve facts om mig
Brian Nielsen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
  • 01-11-2009
  • Endelig!!:-)

    Efter en relativ lang kamp, begynder jeg på en coach uddannelse på tirsdag den 3/11 og bliver certificeret coach på acc niveau hos ICF den 14/1-10:-) Så nu glæder jeg mig helt enormt til den kommende proces!:-)  

   Gæstebog
Monty skrev: Tak for velkomsten...
18-09-2009 12:02

Hej Brian, tak for velkomsten, det gik jo hurtigt med at blive godkendt til "det finere selskab" Wink Lad os håbe vi kan være behjælpelige for alle herinde, hver især. Der skal nok kunne skabes nogle gode synergier.

Hvis du kender nogen, eller kender der kender nogen, der har med smedevirksomhed at gøre, må du da meget gerne huske at nævne mit firma. Smile

Vi snakkes ved herinde - og måske engang ude i den virkelige verden.

ZTRONG skrev: Nyhedsbrev
08-09-2009 13:22

Hej Brian

Tak for din tilmelding af nyhedsbrevet Wink