på Amino

Statistik

Denne profil blev set 5 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Dropshippers.dk følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Dropshippers.dk anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Dropshippers.dk

Profil

Dropshippers.dk 

47 år fra København
21  Indlæg
93  Point

Dropshippers.dk finder du også her:

   Min biografi

Dropshippers.dk ønsker at fremme dansk e-handel ved bl.a. at udbrede kendskabet til dropshipping konceptet samt seriøse danske dropshipping leverandører og vi samarbejder gerne med enhver som ønsker det samme. På dropshippers.dk kan leverandører (producenter/grossister) fremvise sine produkter med varebeskrivelse og produktfotos inden for alle vare kategorier. Målgruppen er webshop ejere som enten er nystartede og som mangler produkter at sælge eller allerede eksisterende webshops som ønsker at udvide deres varesortiment. På dropshippers.dk kan man som valideret forhandler gennemse samtlige produkt kategorier. Først når forhandleren har fundet et eller flere produkter som ønskes til forhandling købes leverandørens kontaktoplysninger. Alt sammen til symbolske priser, ingen gebyrer og uden bindingsperioder.

Dropshippers.dk er IKKE en typisk dropshipper liste uden reelt indhold for et månedligt beløb, hvilket er ofte set praksis inden for dropshipping konceptet.

DROPSHIPPING LEVERANDØRER SØGES: Vi har rigtig mange webshop ejere på venteliste som efterspørger produkter til dropshipping inden for alle produkt kategorier. Er du en seriøs, stabil og service minded leverandør, så kontakt os nu og styrk dit forhandler netværk...

 

Med venlig hilsen

René Borg, stifter

 

   Skæve facts om mig
Dropshippers.dk har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Dropshippers.dk's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere