på Amino

Statistik

Denne profil blev set 47 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Henrik Nielsen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Henrik Nielsen anbefaler disse feeds
 
Profil

Henrik Nielsen 

33 år fra Aalborg
193  Indlæg
759  Point

Henrik Nielsen finder du også her:

   Min biografi

Mit navn er Henrik Nielsen, 27 år, bosat i Aalborg med en skøn kæreste.
Jeg er uddannet Civilingeniør i Teknologibaseret Forretningsudvikling (2017). Denne uddannelsesretning valgte jeg, da jeg næsten altid har haft en interesse for koblingen mellem teknologi, innovation og mennesker. 

Jeg har drevet forskellige virksomheder, primært sammen med en god ven, hvilket har givet en masse praktisk erfaring i en tidlig alder.
Min uddannelse har beriget mig med et stærkt netværk, en solid teoretisk, videnskabelige og analytisk balast, som har trænet mig grundigt i at tilgå komplekse problemstillinger og navigere i viden på højt niveau.

På nuværende tidspunkt arbejder jeg som IT-konsulent (på 5 måned) inden for forsikringsbranchen. Arbejdet udfordre mig på det tekniske plan såvel som det forretningsmæssige plan (forsikringsteknisk). Jeg er i en vild læringsproces, hvor jeg suger erfaring og viden til mig fra meget dygtige mennesker.

Min fritid bruger jeg på løb, styrketræning og forskellige sportsaktiviteter med venner (fx. bordtennis, badminton, etc.). Jeg rejser alt det jeg kan komme til, og helst til steder jeg ikke har udforsket før. Jeg nyder at bruge tid med familien/kæreste, og især også mine venner rundt omkring i landet. 

Kontakt mig meget gerne, hvis du har noget på hjertet :)

/Henrik

   Skæve facts om mig
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Henrik Nielsen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere