på Amino

Statistik

Denne profil blev set 24 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

 

Mine Grupper

Ditte er ikke medlem af en Gruppe.

Gode Feeds

Ditte anbefaler disse feeds
 
Profil

Ditte 

Århus
120  Indlæg
616  Point

Ditte finder du også her:

   Min biografi

Jeg er cand. mag. i nordisk sprog og litteratur og har læst på Journalisthøjskolen. Jeg er seriøs og holder deadlines med samme skarpe præcision, som jeg husker min bryllupsdag. Derfor vil jeg kun arbejde med dig, hvis du er præcis lige så målrettet som mig. Og overholder dine deadlines. For jeg skal have vigtig information af dig - for at jeg kan arbejde for dig, og vi skal finde et fælles mål. Det kræver altid en god dialog, hvis vi skal have et samarbejde.

Min store interesse er, hvordan vi hver især har en helt særlig måde at udtrykke os på skriftligt. Og det er uanset om det er en webtekst eller et brev til moster Mona. Vi har en særlig stil, og den kan altid forbedres, så vores budskab når klarest muligt ud til modtageren.

Derfor er det også min store passion at hjælpe dig med at blive klar over, hvad din personlige stil er. Det skaber nemlig troværdighed, når din modtager kan mærke dig gennem teksten. Og troværdighed skaber tryghed hos kunden, og gør ham glad. Glade kunder køber mere...

Jeg skriver avisannoncer, løser virksomheders udfordringer med deres kommunikation og rådgiver dig om at finde ind til skjulte ressourcer i din virksomhed.

Privat er jeg gift med min mand, som jeg sørgede for at gafle allerede i gymnasiet. Sammen har vi to børn på 10 og 7.

   Skæve facts om mig
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Ditte's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere