på Amino

Statistik

Denne profil blev set 45 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Charlotte Schmidt Sørensen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Charlotte Schmidt Sørensen anbefaler disse feeds
 

Charlotte Schmidt Sørensen  Amino Plus Amino Ekspert

Odense
8  Indlæg
61  Point

Charlotte Schmidt Sørensen finder du også her:

   Min biografi

Jeg er freelance tekstforfatter, og jeg ejer FreelanceTekstforfatter.dk. Det betyder, at du ikke skal stille et kontor til rådighed for mig. Du skal heller ikke indkøbe computer og kaffekop til mig, for jeg har begge dele i forvejen. Intet sygefravær. Ingen MUS. Du skal bare fortælle mig, hvilke tekster du skal bruge, og hvor de skal bo. Og bum – helt uden jobopslag og ansættelsessamtaler – har du levende og søgeoptimerede tekster til din webside!

Jamen kan hun skrive? Alle kan skrive. Det kan de. Men ikke alle kan skrive tekster, som folk får lyst til at læse. Det er heller ikke alle, der gider at gøre sig umage med at bevare det flydende og naturlige sprog i søgeoptimeringsprocessen. Ærgerligt for kunderne. Det er jo trods alt det naturlige sprog, der tænder søgemaskinerne allermest.

Jeg er også cand.mag. Der findes ikke nogen cand.tekstforfatter, men der er en grund til, at mange af de bedste tekstforfattere er journalister eller magistre. Magistre er humanister. Det betyder ikke, at vi besidder en overlegen grad af næstekærlighed. Ingen grund til selvophøjelse her. Men vi har brugt mange år på at læse og skrive om menneskers tanker og følelser. Både i forhold til sig selv og hinanden. Og hvis man vil skrive en tekst, der slår krogen i en flig af det komplicerede menneskes følelsesliv, hvilken baggrund findes da, som er bedre end et langt studium af idehistorien? Af etik? Af kultur? Af litteratur? Jeg ved det ikke.

Siden jeg om lidt offentliggør denne tekst under det punkt, der hedder biografi, vil jeg slutte med at gøre den endnu mere personlig. Jeg tror, at der er ganske få ting, som man skal gøre – bare for at gøre dem. Jeg vil gerne flytte til USA – bare for at have gjort det. Bare for at have turdet sluge isterningen og have den i maven. Jeg vil også gerne gøre det, fordi jeg tror, at det er ren energi og livskraft til min familie. Min kæreste deler drømmen, og vi vil helt sikkert vokse os stærkere, fordi vi vil vokse med opgaven. Jeg vil gerne gøre det for min lille datter, fordi jeg er sikker på, at oplevelsen vil berige hendes liv. Og så kan jeg bedre arbejde til vinden i palmetræerne end til den i piletræerne.

   Skæve facts om mig
Charlotte Schmidt Sørensen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Charlotte Schmidt Sørensen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Besøg vores samarbejdspartnere :