på Amino

Statistik

Denne profil blev set 10 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Gullits følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Gullits anbefaler disse feeds
 
Profil

Gullits 

53 år fra Birkerød
19  Indlæg
76  Point

Gullits finder du også her:

   Min biografi

I maj 2009 startede jeg (Camilla Gullits) GULLITS & COM, en micro virksomhed som hjælper virksomheder til bedre udnyttelse af deres potentiale set ud fra et kommunikations og markedsmæssigt synspunkt.

Alt efter hvilken type opgave der skal løses, arbejder jeg alene eller sammen med en række kompetente partnere indenfor områderne: Strategi, kommunikation, PR, design og IT.

Jeg har en samarbejdsmodel, hvor jeg arbejder alene med jer, med jeres partnere, eller samarbejder med mit solide netværk indenfor kompetencefeltet:

Forretningsudvikling, Analyse, IT, Kommunikation og Design.

Mit netværk er stort qua mange år i branchen, og jeg ved, hvem der er gode til hvad. Så uanset opgavens omfang kan jeg hjælpe jer med at få den løst.
Jeg påtager mig gerne projektlederrollen overfor mine egne samarbejdspartnere, hvis det er en fordel for jer. Ring eller skriv for et uformelt møde hvor vi sammen kan drøfte de muligheder, der er i forhold til præcis jeres udfordringer og mulige løsninger.

Mit mål er at jeg sammen med mine kunder, kan skabe vækst og udvikling for en endnu bedre forretning.

Udover min konsulent virksomhed har jeg startet det bæredygtige livsstilsbrand care by me - hvor vi uddanner og skaber jobs til kvinder i udviklingslande.

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Gullits's Gæstebog