Amino Ekspertblog

Ekspertblogger på Amino om videoredigering, udvikling, drift og livestreaming.

Kontakt mig

 
 
 
 

Om denne blog


Få besked når Lars skriver


Om

Jeg er født i 1968 og uddannet IT-Ingeniør i 1992. Har arbejdet udelukkende freelance siden 1998, og været iværksætter i alle årene, med alle de facetter som ligger i det - og elsker det stadig! 

Jeg blev uddannet på Film- og Dokumentarskolen i Lyngby i 2016, og har siden da arbejdet med, og undervist i, SmartPhone Video optagelse og redigering. Video er en disciplin der kan bruges effektivt i mange sammenhænge, uanset hvad du vil anskueliggøre, sælge eller dokumentere!

Udover SmartPhone video, så arbejder jeg en del med Wordpress, og har senest uddannet mig i at udvikle og rådgive i IBM Watson Chatbots.

Jeg ejer og driver kontorfællesskabet https://Vaerftet.biz i Køge, hvor jeg også driver produktionsselskabet Værftet Productions, som laver Livestreaming og Video opgaver af enhver art, og hvor jeg også underviser i SmartPhone Video. Incl. greenscreen!

Så det er primært SmartPhone video som min blog skal handle om, da der her findes det bredeste behov blandt jer freelancere og iværksættere!

Privat bor jeg på en Kanalbåd i Ishøj Havn, er sejler, vinterbader og svømmer OpenWater om sommeren!

Bedste iværksætterhilsner :-)

Lars


Seneste kommentarer