Amino Ekspertblog

Ekspertblogger på Amino om videoredigering, udvikling, drift og livestreaming.

Lær at bruge din SmartPhone til videobudskaber - Nemt, Hurtigt, Effektivt og Gratis! Og det virker!

Jeg har arbejdet professionelt med optagelse af smartphone video, og undervist i det siden 2015. Du ved det fra dig selv - du ser videoen, inden du læser teksten!

For information i dag skal være visuel, og her er video et oplagt medie, da det både er "gratis" at producere/formidle og nemt at arbejde med! Og din smartphone har alt det der behøves, for at lave professionelle videoer!

Jeg er uddannet Softwareingeniør, og har arbejdet med udvikling, teknik og undervisning siden 1992. Jeg er 54 år, og har været selvstændig siden 1998. I mit virke som freelancer, har det altid været vigtigt for mig at kunne formidle og visualisere budskaber, og det bedste værktøj jeg har haft til det, har været video på min SmartPhone!

Jeg glæder mig til at vise dig hvordan du nemt og hurtigt redigerer dine videoer på din SmartPhone, med både tekster, overgange, god lyd og underlægningsmusik!

Hilsen

Lars, Værftet

Om denne blog


Få besked når Lars skriver


Om

Jeg er født i 1968 og uddannet IT-Ingeniør i 1992. Har arbejdet udelukkende freelance siden 1998, og været iværksætter i alle årene, med alle de facetter som ligger i det - og elsker det stadig! 

Jeg blev uddannet på Film- og Dokumentarskolen i Lyngby i 2016, og har siden da arbejdet med, og undervist i, SmartPhone Video optagelse og redigering. Video er en disciplin der kan bruges effektivt i mange sammenhænge, uanset hvad du vil anskueliggøre, sælge eller dokumentere!

Udover SmartPhone video, så arbejder jeg en del med Wordpress, og har senest uddannet mig i at udvikle og rådgive i IBM Watson Chatbots.

Jeg ejer og driver kontorfællesskabet https://Vaerftet.biz i Køge, hvor jeg også driver produktionsselskabet Værftet Productions, som laver Livestreaming og Video opgaver af enhver art, og hvor jeg også underviser i SmartPhone Video. Incl. greenscreen!

Så det er primært SmartPhone video som min blog skal handle om, da der her findes det bredeste behov blandt jer freelancere og iværksættere!

Privat bor jeg på en Kanalbåd i Ishøj Havn, er sejler, vinterbader og svømmer OpenWater om sommeren!

Bedste iværksætterhilsner :-)

Lars


Seneste kommentarer