Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs SmartPhone Video Dude (1) Mobil, Stativ, Kasket.

(1) Mobil, Stativ, Kasket.

649 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
30 June 2022

Dette er det første af i alt 10 sammenhængende blogindlæg, hvor jeg vil lære dig at optage og redigere videoer med din SmartPhone.

Hvis du læser alle 10 blogindlæg, så garanterer jeg dig at du er rustet til selv at producere dine egne professionelle videoer, og komme ud med dit budskab på den mest levende måde!

God fornøjelse!

1) Mobil, Stativ, Kasket.

Mobil:
Idag er der simpelthen ikke nogen undskyldning for ikke at producere sine egne videoer! Uanset om du sælger ydelser, services, eller produkter, så får du stor værdi ved at kunne
præsentere det visuelt i en video! For uanset om man syns om det eller ej, så gider kunderne ikke læse lange tekster for at forstå eller købe!

Der er en grund til at YouTube er verdens 2. største søgemaskine efter Google - som iøvrigt ejer YouTube ;-)

Her er 4 grunde til at du skal igang med at producere SmartPhone videor - forudsat at du HAR investeret i plastichjernen (=Mobilos):

1. Det er gratis!
2. Det er nemt!
3. Det er hurtigt!
4. Det virker!

Da jeg sagde Ja til at være EkspertBlogger i SmartPhone Video her på Amino, så skød jeg mig selv i begge fødder - samtidigt! Buuum! Buuum! For jeg holder jo betalte kurser i SmartPhone Video,
og hvis I kan læse om det hele gratis her i bloggen, hvorfor dælen så besøge mine kurser ? Jow, fordi jeg tror på "Givers Gain"! Ved at give noget til fællesskabet, så tror jeg på god karma!
Og selvom jeg kan google mig til al viden på Indernettet idag (gør det!), så tager jeg stadig på kurser for at shortcutte mig til viden, som gavner min forretning!

https://vaerftet.biz/kurser/

Stativ:
Hvis du ikke har et stativ til din smartphone, så har du travlt, for så skal du ud og købe det nu! Stativet er det der gør at du kan være din egen one-man-video-army (eller VJ = VideoJournalist).
Det er heldigvis den største investering du behøver for at lave fede videoer! Det fåes fra 600 - 2.000 kr. og her er det ikke værd at spare.

Med stativet kan du både lave rolige panoreringer (vandrette bevægelser) og tilts (lodrette). Og specielt de rolige, glidende bevægelser adskiller de fede videoer fra meget af det håndholdt snot der findes derude! Misforstå mig ikke - håndholdt har også sin berettigelse, men meget af det du gerne vil lave, kræver et stativ!

Stativet skal kunne justeres i højden, med fx. udtræk af 3 ben, og være stabilt! Og så skal det være påmonteret et godt videohoved, hvor din smartphone, via en shoulderpod (den som holder selve mobilen) kan monteres. (https://www.youtube.com/watch?v=HWbfpAkoaLA)

Kasket:
Well, jeg skulle have en catchy overskrift ;) men kasketten er ikke helt dum, for jeg har tit stået og skulle lave optagelser udendørs, og hvis man får solen i øjnene, og kniber dem sammen, så ser
man ikke alt det man skal på sin smartphone skærm! Så det er en god idé med en kasket!

I næste indlæg vil jeg afsløre de 6 sikre SoMe sandheder for dig, så stay tuned! For udover gear og grej, så er der en vigtig faktor vedr. video, og det er tid - du skal lære at bruge den rigtigt!

Bedste hilsner
Lars Hendriksen, Videograf

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Lars skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere