på Amino

Om denne blog

Krondal Art-Work
 

Syndication

  • RSS-feed
  • E-mail abonnement
    E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 1
 

News

  • Det første jeg kan konstaterer er at jeg ikke fatter en brik af hvad det er jeg skal bruge de to kasser nedenunder denne til. Derfor forsøger jeg mig lidt frem - skriver noget og ser hvor det kan ses eller hvad der sker ...
 

For ca. 22 år siden

Skrevet  03-09-2007 22:20  af  Krondal 

Krondal Art-Work logo med Sølvring

For ca. 22år siden startede jeg med at fremstille smykker og brugskunst i fimo. Jeg formede fimoen til de mest fantastiske smykker og små figurer. Jeg fandt ud af, at det var jeg god til og min hjerne var nærmest uudtømmelig, når en ide var på vej ud gennem fingrene, poppede der ti nye frem i min hjerne.

Senere fik jeg øje på noget kobber i en afklippet el-ledning. Jeg skrællede ledningen og krøllede smykker på livet løs. Lavede en kæmpe kollektion og satte hele kollektionen i kommission i en lille lækker butik. Privat skete der en masse ting i mit liv og først 4 mdr. senere fulgte jeg op på butiks aftalen. I mellemtiden var butikken gået fallit og havde solgt mine smykker, til en mindre butik lidt længere henne ad gaden. Hele min smukke smykke kollektion var væk og jeg fik ikke en krone. Jeg var målløs, vred og skuffet og mistede troen på mig selv og at jeg skulle være selvstændig.

Det at lave smykker og brugskunst gjorde mig bare så ufattelig stolt og vel nærmest lykkelig. Hver gang jeg havde skabt noget nyt, var jeg fuldstændig jubbelglad. Så jeg fortsatte med at udøve min kunst - men holdt det indenfor omgangskreds og familie. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at jeg havde fundet mit kald! Men jeg var en kylling og der skulle gå ca. 20år før jeg turde springe ud som selvstændig. Jeg gør en forskel, ved at designe og fremstille unikke og håndlavede smykker og brugskunst - specielt tilrettet den enkelte - efter behov og ønsker. Jeg elsker det jeg laver og bliver ultra kreativ, hver gang der kommer en ny speciel opgave.Mine smykker er klassiske eller krøllede (som min tankegang og fantasi).

De klassiske smykker ligner ved første øjekast helt almindelige smykker. Men de kan skilles ad og sættes sammen i det uendelige til flere smykker i et. På den måde kan mine kunder altid skabe deres helt egen og unikke stil. Det giver nogle meget unikke og super anvendelige smykker og det gør at brugeren med jævne mellemrum kan skifte udsende og anvendelsesmuligheder på smykkerne. Det har givet mig kunder der handler flere gange og som med stolthed viser sig med smykkerne på. Det gør mig både glad og stolt!

De krøllede smykker, er der hvor det er tydeligt at et smykke er fra Krondal Art-Work. De har en helt unik stil og kan ikke købes andre steder. Det er b.la. disse smykker der gør at Krondal Art-Work skiller sig ud fra mængden af smykke butikker på nettet. De er med til at giver mig stor skaberglæde og kunder i ALLE aldre. Det er dem der gør at man husker min lille butik. Det er dem der købes som gaver til en man holder af. Det er krøllerne der gør forskellen!