Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Krondal Art-Work Vil du se min smukke navle???

Vil du se min smukke navle???

1,782 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 September 2007

Hmmm ... Debatten går lystigt på Amino om hvorvidt man selv skal kunne lave et individuelt look eller om det skal være et stramt Amino look.

 

Personlig er jeg helt klart til det individuelle look. Det må gerne som på andre blog steder jeg har besøgt, være på en sådan måde at det er tydeligt at det er en Amino blog. Men det må også efter min bedste overbevisning kunne gøres med en bjælke eller lignende der er gennemgående på alle sider og som altid sidder det samme sted og ikke kan flyttes eller ændres af den enkelte bruger.

 

Overordnet må man vel også stille dette spørgsmål: Hvad skal Amino bloggen bruges til? Er det den enkelte bruger der definerer indholdet på den enkelte blog eller er der nogle retningslinier for indholdet der skal overholdes?

Jeg mener forventes det at alt hvad jeg skriver om, på min blog er om iværksætteri eller er det okay at jeg også skriver om tøjvask og madlavning?

 

Hvis det er en ren iværksætter blog-base...  ja, så har vi jo allerede Amino ... skal Amino nu til at konkurrerer med sig selv?

Hvis det er brugerbestemt indhold, ja så skal konkurrencen tages op med alle de andre blog steder og så er det efter min mening svært at komme uden om det visueller ... hvis man gerne vil have mange besøgende.

 

Når jeg bliver fanget af en blog, så er der typisk 2 ting der fanger mig.

  1. Det visuelle i form af en farve, et billede eller total kaos
  2. En fængende og super interessant overskrift.

Jeg gider ikke læse side op og ned for så at finde ud af at det her er jo slet ikke noget for mig - det er det visuelle med til at synliggøre for mig.

Kan jeg ikke lide looket ... så er sandsynligheden for at jeg heller ikke kan lide indholdet stor ... i mit univers!

 

Og da det ikke er alle der er lige gode til ord ... men sagtens kan have nogle guldkorn, som jeg gerne vil labbe i mig, ja så vægter jeg altså det visuelle højt.

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Krondal skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere