Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Tudefjæs ...

1.265 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
08 September 2007

Åååhhhh hvor jeg dog savner indholdsfyldte e-mail fra Amino. Enten kan jeg ikke finde ud af at klikke på det rigtige eller også er der virkelig blevet lavet så meget om på Amino at der nu kun kommer et link … øv!

 

Før fik jeg Amino mail med tråd tekst på de tråde og personer jeg abonnerede på.

 

Når jeg endelig nu får mail fra Amino er det bare en dum TOM mail – med en overskrift og et link – men ellers helt uden indhold. Dvs. nu skal jeg igen bruge oceaner af tid på at søge det jeg kunne være interesseret i eller de personer jeg ønsker at læse indlæg fra.

 

Før kunne jeg gemme de for mig vigtige tekster direkte i min mailboks – nu skal jeg en eller anden omvej for at finde noget, som jeg ikke engang ved om jeg kan bruge. Øv!

 

Det der var så forrygende godt ved det gamle Amino, til STOR forskel fra andre forum, var jo netop at jeg kunne følge debatterne direkte fra min mailboks. Der har jeg gemt nogle guldkorn - som jeg ved jeg får brug for eller som jeg måske får brug for.

 

Når der så var noget, jeg ville vide mere om eller noget der gjorde mig ekstra nysgerrig – ja så klikkede jeg mig ind på Amino og det var tit. Det var så godt nok irriterende at skulle logge ind – men det var stadig nemmere end at skulle lede samtlige tråde igennem for at finde det der evt. kunne have min interesse.

 

Jeg savner det gode gamle Amino … hulk … snøft og atter hulk!!!

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Krondal skriver Skriv dig op