på Amino
Spørgsmål: Hvad ville du ønske du havde vidst da du startede din virksomhed?

At jeg som sensitiv altid ubevidst har planlagt at kunne fordybe mig og så holde fri og jeg derfor har svært ved 8-16 arbejde. At det er ensomt og mange "venner", specielt veninder i jante Danmark pludselig udtrykker man tro man er noget. - At mange ikke forstår man har anderledes arbejdsdage og prioriteringer nogle gange må være at kunden er før et cafe besøg uden det betyder man ikek har lyst at vvære venner

10

Hvor meget planlægning af indsats betyder, i forhold til hvor meget man kan nå på en dag. Todo lister man holder sig selv op på, kan faktisk ændre ens liv.

10

At hensættelser er godt. Der kommer lavkonjuktur efter højkonjuktur. Blive uafhængig af banken, for de er sjovest at lege med når det går godt.

10

At den stadig var registreret som stutteri pga tidligere vriksomhed, men genbruger folks momsnummer.. Så de kommuner jeg skulle indgå kontrakter med, var meget vrangvillige, indtil jeg spurgte en sagsbehandler, hvorfor hun virkede så skeptisk i forhold til mine kvalifikationer. Jeg laver jo "psykologisk rådgivning", så måske forståeligt hun ikke ville tegne en støttepersonskontrakt med en hestehandler ;-)

00

Vent med at udsende din hjemmeside til den er fuldstændig færdig. Læg en plan for hvad du gør når du udgiver den. Tænk SEO før du tænker design. Skaf dig et ordentligt crew, ikke nødvendigvis dem du vil have det sjovest med, eller er dine gode kammerater ved siden af arbejdet. Skaf dig et ordentligt og professionelt crew. Det skader selvfølgelig ikke at i klinger godt sammen ;-)

00

faktisk ville jeg gerne havde vist lidt mere af det hele, min uddannelse som bygningssnedker hjælper mig ikke rigtig i dette univers, jeg har indset at jeg har brug for hjælp, først tænkte jeg at det var et spørgsmål om penge men jeg indser at jeg har brug for mere end det der er meget viden som jeg simpelthen ikke har.

00

uha! Når man går fra håndværker og udlejling af egendomme.. til at skabe noget online, er alt første gang. Så nok større indsigt i opbyggning af hjemme side ( Sextra.dk) og markedsføring af det. samt, at det er sku svært at skrive en mail som ordblind. men det går bedre dag for dag.

00

Eftersom jeg fungerer som et "mellemled" har jeg egentlig ikke startet min egen virksomhed, jeg er mere end gut der sender folk videre. Er god til at håndtere samtaler med kunder - Dertil ville jeg ønsket jeg havde vidst hvor stort markedet var og taget det mere seriøs dengang sammenlignet med nu.

00

Bogholderi er det vigtigste at have styr på. Betalt dig fra det første gang du ikek får lavet bogholderiet til tiden (samme dag). Det bliver kun værre og jeg har tabt formuer óg derved arbejdet gratis, og det har resulteret i fremtidge brudte kunderelationer, som stort set ikke lader sig reparere.

00

At jeg havde fundet et par mentors som allerede havde successfulde IT virksomheder i Thailand og spurgt dem til råds istedet for at tro jeg var så fucking smart at jeg ku det hele selv!!! Hvis du er for klog til at spørge dem som er rigere og mere successfulde end dig, så er du dømt tll at felje!

00

At investeringer i værktøj og maskiner ikke kan trækkes fra ved evt. lukning. Den hænger man selv på personligt. På den anden side: Det var også ønsket om ikke at investere it manskineri, der senere fik mig til netop at starte en Internet virksomhed, da Internettet kom til verden.

00

hvor svært det er at have med mennesker at gøre i en iværksætter virksomhed hvor pengene ikke gror på træerne før vi har plantet dem og derefter ventet til den blomsterede frodigt og vi kan begynde at høste, det kræver en uforståelig tålmodighed for mange mennesker

00

jeg ville ønske jeg havde vidst at samfundets forventninger til hvordan man skal leve livet bør ignoreres, og at man bare skal gøre noget hvis man virkelig brænder for det - forventningerne fra menneskerne omkring mig var grunden til jeg lukkede firmaet igen... der er ikke noget der hedder for ung

00

Jeg ville have ønsket at internettet, Google og Amino havde eksisteret. For pokker hvor har jeg måtte opfinde mange dybe tallerkener da jeg startede mine første virksomheder. Og meget af dette ville jeg have kunne finde svar på bl.a. på Amino inden for et par minutter i dag.

00

Tilbage i 2008 ville jeg ønske, at vi havde lavet en nødplan - vi havde satset meget på en kunde, og nogle store ordre, da denne ikke blev til noget - så var dette ikke sjovt - derfor husk iværksætter virksomhedsejere at sprede jeres opgaver ud og flere kunder:-)

00

At banker til tider kan være nærmest umulige at arbejde sammen med. Ikke fordi de ikke vil hjælpe, men fordi der er så meget lovgivning at man tit kommer op og spørger: "Ku' det her ikke være vildt fedt?!" og de så siger: "Nej."

00

Hmm, den er svær. Nok en lidt mere realistisk billede på hvor mange timer man reelt set skal putte i sit projekt. Bare det at man konstant tænker over sit arbejde, også når man har taget fri kan være en belastning for selv de mest afbalancerede mennesker.

00

Hvor lidt de fleste iværksættere vægter gode, professionelle tekster fremfor flot grafik og billige, dårlige tekster. Nej, billige tekster er ikke altid ensbetydende med dårlige tekster, men det er de meget ofte. Så er du advaret, og beslutningen er din!

00

1. Hvor nemt det var at komme i gang. 2. Hvor billigt det kunne være at have en revisor der tog sig af alt det skræmmende regnskab fra starten af. ;) 3. At det havde været en god idé at vide en masse om søgemaskine optimering og konverterings optimering

00

At man ikke må dele gratis smagsprøver ud på offentlig vej uden tilladelse. Og at mindreårige skal være i selskab med en momsregistreret voksen da børnearbejde er forbudt - også når man er både direktør og 7 år gammel.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste