på Amino
Spørgsmål: Hvem ville du ønske du var venner med på Facebook?

Der er skam et par stykker, og de er allesammen fra helt forskellige brancher. 1. Elon Musk, fordi han er mit idol indenfor iværksætteri! Ville utroligt gerne tage mange lange dybe samtaler med den mand. Der må være meget visdom og viden gemt derinde. 2. Eminem, Childish Gambino, Kendrick Lamar, Kanye West osv. Der er mange rappere, som jeg gerne ville være venner med på facebook... Ikke fordi de er kendte, men fordi de er nogle lyriske genier, som jeg godt kunne tænke mig at lære af, og virker til at have nogle syn på verden og livet, som ville være super interessante at høre om. 3. Nicolas Winding Refn og David Fincher, begge mine to yndlings-filmimstruktører. Vil utroligt gerne instruere en film en dag, så det er vel rimelig oplagt, at de to er på listen :) 4. Marcelo Burlon - Et geni i form af design, marketing, PR osv :) Har på 2 år skabt et tøjmærke, der er i 250 butikker verden over, skabt en hel kultur omkring det. Solgte 10.000 t-shirts på sit første år og 120.000 andet år, hvilket svarer til en omsætning på 130 millioner. Der er mange kreative mennesker, som jeg gerne ville have i mit nærvær, så denne liste kunne blive ved i år! Generelt bare folk, som jeg kan lære af og blive inspireret af :)

00

Det giver ikke mening at have folk på Facebook som venner hvis de ikke er det, skulle der være en jeg gerne ville være ven med, så ville jeg se om det var muligt at lære personen at kende og så ansøge om venskab. bare at ansøge om venskab fordi man syntes personen er sjov, er noget FIS.

00

Vicki Laursen, hun er pænt lækker!(: Det er heldigvis sådan, at man som selvstændig acceptere folk, for selv at få et større netværk. - Ellers havde største delen af mit netværk været dem jeg 'helst ville være venner med'! :)

00

I personally don’t ignore people. Sometimes people drop out of my life for various reasons. I’ve had friends I’ve not spoken to in years, sometimes over a decade! Yet when we reconnect it’s as if those years never happened. If we don’t reconnect, that’s fine. That’s just how life goes.

00

Jeg elsker at følge med i mine venners rejser og eventyr - også på Facebook. Derfor ville det være interessant at være venner med en rigtig opdagelsesrejsende som Jan Elhøj og Morten Kirckhoff fra Nul Stjerner.

00

https://thegreycup.co/ https://thegreycup.de/ https://greycupthe.de/ https://greycupi.de/ https://cupgreylive.co/ https://cflgreycuplive.co/ https://redblacksvsstampeders.co/ https://ottawavscalgary.co/ https://ottawavsstampeders.co/

00

Nuværende, gamle og fremtidige venner og familie. Man ved aldrig hvad det andet menneske bringer? - Livslang ven og fortrolige - Forretningsmæssigt samarbejde -manden i mit liv? :-D U never know - uendelige muligheder...

00

Jeg har været på Amino siden 2008, og møder hver gang nye spændende mennesker, som jeg netværker med. Køber faktisk en del produkter gennem Aminoer. Så alle er velkomne til venskab, kun berigende

00

H.C Andersen - da han kender alt til livets mangfoldinge udfordringer, som eksplicit kommer til udtryk i hans mange eventyr, eksempelvis Den Grimme Ælling. Vi alle stater lidt usikre og blomstre med tiden ud.

00

Tror det må være Fortuna. Så ville jeg kræve at hun pegede på mig lidt oftere - feks når der var over 60 millioner i lotto. Ville lokke hende med chokolade og måneskinsture

00

...altså rigtig venner, ikke sådan wannabe Facebookvenner? Ved ikke om jeg skal være strategisk og sige noget klogt eller noget ærligt a'la Bruce Willis, måske bedst ikke at svare?

00

Ingen, hader at skulle bruge facebook- jeg har en inaktiv konto, så jeg kan høre spotify, ellers gider jeg ikke at skulle være pligtig til at opdatere og vende mit liv på vrangen

00

Ville ønske jeg ikke havde facebook. Det tager alt for meget tid, men endnu har jeg ikke haft det rette selvdisiplin til at slette kontoen, da jeg desværre bruger den regelmæssigt.

00

Alle folk der er drevet af at goerer noget mere, jeg finder folk der goer lige hvad de har lyst til pisse interessante, specielt fordi jeg selv har det saadan, jeg ser meget faa begraensninger.

00

Stine Bosse - jeg synes hun er så pissecool. Martin Thorborg er også vildt interessant at følge. Evt. en der havde den bedste idé i verden, og ikke ville bruge den selv.

00

Venskaber på FB har jeg aldrig kunnet finde ud af. Hvis jeg fik en rigtig ven på FB, ville jeg hive ham/ hende ud derfra, og ind i virkeligheden, skype, emails, eller face to face.

00

Personer der kunne indspirere og hjælpe med at mine shops kunne blive en levevej på fuldtid, spændende personer og personer der kunne syntes godt om det jeg kan byde ind med.

00

Bruger ikke FB privat. Har ikke den store interesse i at læse hvad Kusine Gurli laver lørdag aften eller at Fætter Mogens datters pu-bæ er det skønneste i verden.

00

Jeg er venner med Per Bjerregaard (og han har kun få på Facebook), så som enormt passioneret Brøndby-fan bliver det ikke større. Men måske Michael Laudrup ;-)

00

Jeg bruger Facebook til dem jeg kender - i virkeligheden. Så det ville nok mere være et spørgsmål om hvem jeg ville ønske jeg var venner med i virkeligheden.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste