på Amino
Spørgsmål: Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor?

en snekugle med en drage fra Krakow som jeg fik af en tidligere kollega, da jeg kom til at bagtale hende en dag hvor hun hørte det, og kaldte hende "dragen" - det blev så hængene :)

10

LOL:-) Det staves altså "DEN mærkeligste ting"... Jeg har en frø i keramik siddende på min ene monitor og minde mig om, at frøer er noget ganske særligt.

10

En stor rød knap, som siger "That was easy" når man trykker på den. Bruger den typisk for at understrege et logisk svar på et dumt spørgsmål :-)

10

Min hustru absolut:-) Hun er den mest fantastiske, skæve og nørdede person jeg kender, som har styr på hvordan man driver og vækster en Online business. Love her:-)

10

Spidsen af et afsavet riffel-løb, modificeret til øl-oplukker ... - en gave fra en god ven, der fascineres af metal+våben, og har dette både som arbejde og hobby

10

Uha.... I MediaMouse har vi en masse "dimser" i vores kreative miljø. Det spænder lige fra tøjdyr til modelfly. På mit skrivebord må det være den grankogle min datter havde fundet i vuggestuen da hun var et år gammel. Den havde hun så holdt fast i helt indtil jeg hentede hende og hun kunne lægge din på mit skrivebord oppe på arbejdet.

00

Jeg har mange mærkelige ting på mit kontor, men én som bør fremhæves er min Rubiks Mirror Cube. Alle sider er spejlblanke men har forskellige størrelser. Se en fyr lege lidt med den her: http://www.youtube.com/watch?v=HN8Ej0rc4VU&feature=player_embedded - han fumler lidt... Jeg kan løse den med lukkede øjne... for real :-).

00

Det er egentligt ikke så mærkelig en ting at have stående, men alligevel synes jeg at den skal nævnes: En miniature af en Audi R8 i perlemorshvid. Den minder mig hver dag om hvad jeg skal opnå med min virksomhed for at få råd til sådan en dyt..

00

Vi har en hylde med de underlige julegaver vi har fået fra forskellige leverandører, som ingen vil have med hjem.. der er bla. et meget grimt salt og pebersæt, tørklæder overklistret med leverandørens logo, et askebæger af marmor m.m.

00

Normalt ikke noget. Mit kontor er cleanet så der står mit bord, min stol og min computer. Men lig enu ligger der, af en eller anden, for mig uforklarlig, årsag, en nål med ca 35 centimeter sort sytråd på mit bord..

00

En lille lyserød klipsemaskine, som jeg fik engang da jeg var ca. 10 år gammel - men den er bare så handy, når jeg sidder med dagens afstemning af kassen og holder styr på regnskabet. Fylder minimalt på bordet ;)

00

Jeg har ikke et kontor endnu.. Men hvis jeg skulle havde noget der ikke passet ind skulle det være en Kat eller hund. Hvis jeg blir stesset så kan jeg lige klappe den og tænke på hvor vigtigt det er at leve i nuet!

00

der er så meget - en paraply med bjælder på, et lille grønt lam, en dagslyslampe, "kunst" kreeret af mine børn ... der er nok flere mærkelige - end normale ting på mit kontor

00

Mærkelig ting? Jeg har en gammel B&O pladespiller, som spiller Mozart når jeg udvikler koncepter og arbejder med mine interesser. Dette hjælper mig med at blive kreativ og koncentrere mig.

00

Det er en ting der er svær at beskrive, men det er en beslutningstager man drejer rundt og så stopper den ved et svar, det kan være eksempelvis, Yes, No, Maybe, Tomorrow, Today, Go for it osv.

00

Er i gang med min uddannelse som multimedie-designer og på vej til en bachelor i web development. Så deler lige pt "kontor" i en stue med de bedste 3 garve fyre man kan finde (:

00

Mærkelige ting på mit kontor? Det har jeg ikke noget af. Alt lige fra min Elinchrome D-Lite 4 flash til mine akvariefisk er uundværlige for at komme igennem en hektisk arbejdsdag.

00

En æske med 50 stjernekastere, som jeg fik af en god veninde, da jeg startede som selvstændig, med beskeden "brænd ikke det hele af på én gang".

00

Jeg har mange mærkelige ting i mit værksted(har ikke noget kontor) Samler tit mærkelige materialer som kan inspirere mig, f.eks. fiskeblink og en turkis lykkegris.

00

En Frø i træ som kan sige som en rigtig frø hvis man fører en træpind hen over ryggen på frøen, som jeg købte på en ferie i Asien.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste