Iværksætter Debatten Amino
på Amino
Spørgsmål: Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?

så designede jeg fortsat...for det kilder i maven. Jeg havde solgt nogle af mine designideer og fået kapital til at nogle nye var i produktion og på markedet allerede!

00

Så stod jeg på mit værksted og afprøvede nye idéer sammen med mine 2 piger, efter at vi lige var kommet hjem fra morgensurf på hawaii's nordkyst :)

00

Nu, som lige nu? Så ville jeg drikke kaffe, men det gør jeg allerede. Så no big change, derimod ville jeg nok drikke kaffen i en Bungalow på stranden i Sri Lanka

00

Det jeg laver nu - elsker at hjælpe folk og mit arbejde med at matche folk der har brug for outsourcing med gode folk herude der får en kæmpe mulighed er rigtig fedt.

00

Jeg drev såmænd fortsat min lille biks, men jeg ville klart ansætte en medarbejder mere - og frigøre noget af min tid til at starte et iværksætter-hus.

00

Det samme - rejse og fotografere. Lidt mere tid til at spille trommer, lidt golf, og genoptage klaverspillet. Tegne og male lidt mere. Rejse rundt og se alle formel 1 løb live.

00

Så gav jeg gratis musikundervisning til børn fra mindrebemidlede familier i mit lokalområde. Det kunne desuden være super fedt at lave et kor for hjemløse.

00

Så sad jeg på samme stol hos www.jmkiil.dk og lavede helt det samme - fordi udfordringene bringer mig på arbejde - og pengene kommer længere nede på stigen

00

Sad på en fortorvscafé i Italien eller Frankrig eller... under en parasol med den bærbare til den ene side og en kop espresso og et glas rødvin til den anden.

00

Brugte løs af den frihed, som det ville give mig at slippe for den bekymring. Ville befinde mig et sted, der var endnu mere eksotisk end min nuværende lokation (Malta).

00

Så ville jeg tage til Mars og skrive, YES, I WAS HERE :), med så stor skrift på overfladen at det vil kunne læses med lethed af folk der studerer overfladen.

00

Jeg elsker at køre bil med vennerne og høre høj musik. Så kan vi kalde det "hænge ud", "cruise" eller hvad man vil. Men det er godt.

00

Så lavede jeg præcis det samme. som studerende tjenere jeg alligevel ikke markant mange penge, så jeg lever på glæden af at arbejde med det jeg elsker.

00

rejste ud for at se hvordan andre har det og ville starte støtte projekter op som virksomheder de selv ejede, men jeg kom med pengene så de kunne blive selv forsynene

00

Så ville jeg sidde på en strand i Filippinerne og nyde livet sammen med konen. Uddanne mig selv, læse en bunke bøger og skabe nye ting jeg brænder for.

00

Fokuserede mere på de helt spændende opgaver, fx ville jeg bruge meget mere tid på www.dive.in og i samme sag bruge meget mere tid på at rejse og dykke :-)

00

Jeg ville lave det jeg gør nu, at køre Dnection. Det har været en drøm længe og jeg tror virkelig på at vi er gode nok til at drive det her vidt.

00

Der er 2 ting som jeg ville gøre. Åbne den fedeste sko-butik ever. + jeg ville købe mig en designer som kunne lave min egen kollektion af MC-tøj til piger

00

Så sad jeg her og svarede på spørgsmål her på Amino i håbet om at få nogle gode kontakter, så jeg kan få min idé ud i verden

00

Så var jeg selvstændig med en professionel hjemmeside, eget logo, egne design og ude i marken for at interviewe danskere om design og indretning af deres eget hjem

00

Forrige ... 6 7 8 9 10  ... Næste 
Besøg vores samarbejdspartnere :