på Amino
Spørgsmål: Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Np

havde et motocross team samt et academy for unge talenter som mangler lidt budget for at komme helt frem i sporten. at kunne hjælpe nogle folk frem som ellers ikke ville have haft muligheden

00

Først ville jeg ringe til min bankrådgiver og grine af ham.... Og ellers ville jeg fortsætte med mit arbejde - dog formentligt bruge mere tid på godtgørende formål

00

Så ville jeg lære at spille guitar, og starte mit eget band. Har altid drømt om at være rockmusiker, men så skulle jeg nok ikke have begyndt at spille trompet som ung:)

00

Så ville jeg skrive bøger, fotografere smukke ting, lave foredrag ud fra mine bøger, rejse i verden og skrive om det, bruge mere tid sammen med mine nære venner og familie.

00

Så kørte jeg USA tynd i et mobilehome, for at se alle de stater jeg havde lyst til. Det er et land der fascinerer mig fra syd til nord, øst til vest. Så stor forskellighed

00

Så ville jeg ha mig en 60 fods motorbåd og sejle rundt i den... Og når der så var gået 5-6 måneder, så sku jeg igen finde på et spændende projekt.

00

havde mit eget crossfit center hvor dem der ikke har økonomien til det normalt også ville ha mulighed for at få en klasse træning som gavner deres dag og levevilkår.

00

Jeg startede virksomheder op i masse vis, og hjalp andre med at gøre det samme - Pengene ændre som sådan ikke noget, udover at aygoen var skiftet ud med en Aston Martin DBS ;)

00

Lige nu???? Så var jeg i asien for at finde gode og stabile leverandører til mit firma. Sådan generelt??? Droppede min uddannelse og beskæftigede mig KUN med mit firma.

00

Udbygge min anden virksomhed yderligere med flere huse og destinationer. Derefter rejse rundt og se til dem, tale med samarbejdspartnerne og ellers opleve noget mere af de respektive lande.

00

Bestyrede en font til iværksætter- og forskningsprojekter som jeg selv havde oprettet med alle de penge jeg ikke behøvede at bekymre mig om. Og spillede musik resten af tiden

00

hvis jeg slet ikke skulle tænke på penge, ville jeg arbejde på at hjælp de fattigst lande i verden. ved at hjælp små og mellemstore virksomheder i disse lande.

00

Nok det samme som jeg laver nu dog ville det hele nok gå en del hurtigere da man kunne betale sig fra noget af fodarbejdet. muligvis også investere i andre iværksættere.

00

Så lavede jeg ny hjemmeside og ellers bombarderede folk med radiospots og fede annoncer og gaver, for at få folk ind i min salon! (hvis vi lige snakker rent firmamæssigt:-))

00

Velgørenhedsarbejde i en masse forskellige lande.. Eller havde min egen lille Retreat Oase på Bali, hvor gæster kunne komme og dykke, dyrke yoga, træne og spise sundt!

00

Det samme jeg laver i dag. Dog måske med den lille undtagelse at jeg ville have ansat nogle flere folk, så jeg kunne have lidt mere tid sammen med min familie end jeg har i dag.

00

Svømmede rundt med delfiner, eller arbejdede med vanrøgtede aber i et reservat. Og ville rejse kloden tynd og lære flere sprog og møde en masse skønne mennesker.

00

Så boede jeg med min familie et dejligt varmt sted, og jeg var i fuld gang med at starte nye virksomheder og hjælpe andre iværksættere med at komme ud over stepperne.

00

Så ville jeg - som nu - hjælpe selvstændige og virksomhedsejere med at få succés med deres virksomhed - blot i større skala og omfang end jeg gør, pt.

00

Jeg ville sidde på en strand i Mexico et par uger og så ellers i gang med at finde på en ny spændende idé til en virksomhed med noget der kan glæde andre.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste