på Amino
Spørgsmål: Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?

Der er ikke rigtigt så meget jeg ville gøre anderledes end hvor jeg er nu (på trods af, at økonomien skriger "student!" :D ). PHP & Adobe programmer ville stadig være en stor del af min hverdag. Indlæringen er simpelthen fantastisk og så tydelig, at man ikke kan lade værre.

10

Sikkert det samme, mens jeg rejste jorden rundt til fede og spændende steder, som Nordsibirien, Påskeøen, Madagascar, besøge shamaner i Amazonas, Midtafrika, nordcanada, danse tango i Argentina og Merenque i Colombia, svømme med delfiner, flyve ned fra Himalaya i faldskærm, sætte sindssyge annoncer i dagsbladene, lave en film, kalde visse politikere idioter offentligt, betale bøden og kalde dem idiot igen...

00

Så havde jeg mit eget tøjmærke, som skulle udspringe af blogging og af nye trends. Et koncept, der organisatorisk kunne hjælpe talentfulde nyuddannede designere fra Teko/mv til at blive set, markedsført og afprøvet. Deres første skridt ud i en verden der rummer andet end design, nemlig økonomistyring, marketing, ledelse, logistik og et hav af andre områder.

00

jeg tænker treehouses, økologisk livstil, hjemmebrygget kaffe. Og så ville jeg nok brække mig lidt over mig selv og starte et eller velgørenhedsprojekt for at blive endnu mere politisk korrekt og så til sidst ville jeg sikkert skide på det hele og købe Nestlé produkter og tage et ryanair fly til Paris og købe en dyr pels. I dont know..

00

Så havde jeg røv kedet mig... for mig er pengene en form for drive, med det ikke sagt at det betyder alt, men det er en form for bekræftelse af hvordan det går, og hvis penge ikke var til, ville der ingen iværksættere være!! - Så pengene er det vigtigste redskab for en iværksætter, om de så er indgående eller udgående.

00

Tog en taxa rundt til mine venner. Gav dem en voldsom koncert + bytur for alt den økonomiske støtte de har givet mig. Samlede familien og lavede en masse sjove ting. Og mon ikke også min kæreste skulle have en lille gave. Bagefter vil jeg donere en masse penge til kræftens bekæmpelse, og lave noget aktivt nødhjælpsarbejde i noget tid.

00

Jeg boede i Riiskov i mit eget hus og rejste meget ofte. Nu bor jeg over for Riis skov i mit eget hus og rejser en gang om året. Mon ikke jeg også gerne ville have en lækkert bil og lidt mere luksus i hverdagen, til at gøre det hele mere behageligt, sådan et udgangspunkt for at arbejde hårdt, havde jeg intet imod. Og der kommer jeg hen.

00

Flyttede fra DK og åbnede koncept store/showroom på Melrose place. Verdens hyggeligst lille gade. I just love it! Et sted hvor folk kommer for at se unika inden for mode, bolig, kunst, alt imens man nyder et glas bobler eller lemonade, lytte til lækker lyd. Stedet hvor man bliver draget ind i eventyr... "The fairy tale place in town"

00

Jeg tror jeg stadig ville arbejde. Måske bare på deltid i stedet for fuldtid. Jeg ville hjælpe hjemløse katte i Grækenland især på Kreta. Jeg ville gerne, hvis det var muligt, hjælpe danskere med at adoptere hjemløse græske katte og evt. hunde. Realisere nogle af mine iværksætter-idéer.

00

Så ville jeg i et snuptag modernisere vores firelængede gård, lave den om til et kæmpe sundhedscenter med økologisk restaturant, gårdbutik, refugium for forfattere, iværksætter og topledere. Et sted hvor der blev tænkt store tanker og truffet mægtige beslutninger - midt ude i National Park Mols Bjerge.

00

Jeg ville afprøve alle mine ideer,og så ville jeg starte et sted hvor jeg kun ansatte folk som var på kontanthjælp,og var trætte af kommunens latterlige kurser og aktiveringer.give dem deres værdighed tilbage,og betaleVIRKELIGE løninger efter 3 måneders prøvetid,ingen halve kommune løsninger her :)

00

Instruerede film, lavede musik, tøj, malede, rejse jorden rundt og oplevede andre kulturer. Det er alt sammen det STIK modsatte end det at ville starte et firma... men det bunder nok ned i at min drøm om at have eget firma, forhåbentligt en dag vil give mig den frihed i livet til at kunne udtrykke mig kreativt. FRIHED!

00

så havde jeg den fedeste online eller fysiske butik med en anderledes stil! Det skulle være en blanding af råt og feminint tøj, som gør at folk kan skabe en personlig stil. Ved siden af skulle der kører en modeblog med billeder og styling tips med tøj og acc. fra butikken.. kunne være SÅ fedt!

00

PQR / PQR Corp | https://pqr.vn/ | https://g.co/kgs/YN1jwP | 14 Trương Quyền, Phường 6, Quận 3, Tp.HCM | 0987 345 678 | cskh@pqr.vn | PQR Corp là hệ thống phân phối Bất Động Sản Nghỉ Dưỡng Cao Cấp với thị trường Phú Quốc là trọng tâm như: Biệt thự biển, biệt thự nghỉ dưỡng, Shophouse, Căn hộ nghỉ dưỡng,…

00

Så ville jeg udleve en drøm som hedder at plante træer og dyrke skovområder for at forbedre naturen. Ellers ville jeg rejse med familien (Hele familien) rundt i verdenen. Men jeg er sku ikke så gammel,så en masse gode projekter skal der sættes i søen også. Jeg kan ikke sidde stille.

00

Jeg er lidt af en opfinder og har nogle rigtig fede idéer som kan bruges i alle husstande. Den ene idé er jeg i fuld sving med at færdigudvikle og forventer den på markedet snart. Den anden idé koster ca. 1 mil. at få fremstillet værktøj til, så den ville jeg helt sikkert lave.

00

Så ville jeg rejse rundt og indsamle fortællinger fra folk der har haft et virkeligt job som arbejder. Som Evald Tang kristensen gjorde for mange år siden. Og lave så meget musik og lyd jeg overhovedet kunne, der kunne bringe folk sammen på tværs af kulturelle, politiske og sociale forskelle.

00

Jeg elsker at undervise og har både undervist hos webasto danmark i varmere til biler og både, og en 4 år i udlandet som dykkerinstruktør, og de sidste 13 år i sejlads. men hvis jeg ikke skulle tænke på penge ville jeg nok kigge på noget jordomsejling som noget af det første

00

Jeg ville stadig arbejde med min eksisterende forretningsidé, hvor jeg gerne vil hjælpe andre virksomheder og private med regnskabet. Men derudover, så ville jeg nok rejse en hel del mere, end det vi gør idag. Måske bygge nyt hus, og så ellers bare hygge, når der ikke skal arbejdes.

00

Verden er på vej ud af den monetære tidsalder. Som iværksætter ser jeg det som min opgave at implementere det nye paradigme i mine projekter, og arbejde for at processen fremmes i hele vores samfund. Som positiv "fryns" heraf, bekymrer jeg mig heller ikke synderligt om penge.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste