på Amino

Statistik

Denne profil blev set 6 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Laura følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Laura anbefaler disse feeds
 
Profil

Laura 

København
0  Indlæg
0  Point   Min biografi

Jeg er en Laura, det betyder altså en pige, og derudover er jeg 20 år og Københavner med stort K. Så er det formelle  vist på plads. MEN hvis jeg skal være helt ærlig vil jeg hellere kalde mig for en flyvende fugl og en verdensborger og en abstrakt tanke. Jeg er et tænkende væsen, et aktivt væsen og en yderst reflekterende væsen. Jeg bryder mig om at holde mig sund, uden at være moralsk og jeg bryder mig om at gøre mig til uden at blive arrogant. Jeg er nok mest af alt en livsnyder, eller jeg stræber efter det. Den mest klichesætning jeg kender er "Du har kun et liv"("Yolo" på engelsk). Det er vist nogenlunde det samme slogan som nike´s "Just do it". Meget enkelt; vil du danse, så dans. Hvor vil jeg hen med dette, jo altså jeg er en pige som det endnu ikke helt er gået op for at "Yolo" ikke bare er en sjov frase, den er jo forbandet rå sandhed. Jeg vil alt, det hører nok til vore tid; de uendelige muligheder, den åbne verden etc. Men jeg har kun et liv. Jeg vil blandt andet gerne nå at danse, at synge, at elske(det fungerer meget godt for tiden), at producerer, at interagerer, at rejse, at kokkererer, at provokerer og servicerer. "Yolo" er tidsbegrænset og provokerende sjov. Jeg bryder mig ikke om stress, og stress får jeg til tider når jeg kigger på ønskelisten og ønskefeen ikke dukker op. MEN mit nytårsforsæt var, at dette år skulle være handlingens år og se her, jeg handler. Jeg elsker at skrive, så jeg skriver.   

   Skæve facts om mig

Hvem ville du ønske du var venner med på Facebook?
Eske Willerslev

Hvilken forretningside ville du gerne have fundet på?
Den blå avis

Nævn en ting om dig selv som ville overraske dine medarbejdere/venner:
Hvis jeg sagde til dem: "I ved alt om mig, jeg har ingen hemmeligheder over hovedet og desuden elsker jeg jer"

Hvad er det sjoveste der er sket i din virksomhed?
på min gamle skole åbnede jeg en ny bog hvori der lå en sammenklasket pandekage på side 288, det var ret sjovt, eller bare mærkeligt.

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
jeg tænker treehouses, økologisk livstil, hjemmebrygget kaffe. Og så ville jeg nok brække mig lidt over mig selv og starte et eller velgørenhedsprojekt for at blive endnu mere politisk korrekt og så til sidst ville jeg sikkert skide på det hele og købe Nestlé produkter og tage et ryanair fly til Paris og købe en dyr pels. I dont know..

Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?
Hmm, historiebøgerne bare for at provokere. Og så vil jeg nok ligge mig til at græde over det umenneskelige store ansvar det er at redde jordens klima, stoppe verdenskrige, hungersnød og mordere. Tag en snaps med min kæreste og opfordre andre til det samme(den kyniske Marie Antoinette stil, taget til det næste niveau)

Hvad er din Passion/Hobby?
Mad, mad og mad og vand og dyr

Hvad er dit yndlingsmotto?
Less is more

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
Stop med at leg Jesus

Hvad er det dummeste du har gjort?
Jeg gør ikke dumme ting, det ville være dumt(;

Hvad er din yndlingsfilm?
Bryder mig ikke om begrebet yndlings. Jeg kan lide mange film og jeg nævner ikke navne fordi jeg er for træt til det.

Hvordan slapper du bedst af?
Når det er sommer som aldrig ender

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Laura's Gæstebog
   Mine aktiviteter