på Amino
Spørgsmål: Hvad er det sjoveste der er sket i din virksomhed?

Jeg lavede faktisk et debatforum næsten uden anden hjælp end fra en instruktionsmanual. Det var meget sjovt, overraskede mig selv. Meget. Men mine rejser og møder med andre, som jeg senere skrev om, er jo fantastisk.

00

Har spillet luft Guitar for en VILD sur kunde der lige havde haft en negativ oplevelse ved en konkurrent. Mente lige det var det der skulle til for at ryste weekend humøret frem i en pludselig sød 45 årig kvinde.

00

Måden Kodoma startede på er i sig selv en ret sjov historie, ellers må det være nogle af de forretningsmøder som er forgået efter klokken 02:00 inde i Århus en fredag eller lørdag aften.

00

I min tidligere virksomhed : At gøre det muligt at sælge et teambuilding-koncept til ialt ca. 30.000 begejstrede deltagere igennem årene, uden at de på forhånd faktisk vidste hvad det indeholdt ... :-)

00

Et kendt dansk voicoever agentur bad fx for nyligt mig om at imitere en asiatisk kvinde i 50’erne, og jeg er en amerikaner i 30’erne! Jeg gav det en chance, men jeg må indrømme, at det ikke ligefrem var vellykket.

00

16 dage i Ghana, arbejde 16 timer i døgnet med vildt fremmede mennesker i et vildt fremmed land, og komme så tæt på hinanden at jeg ikke vidste om jeg var hvid eller sort og om de var hvide eller sorte.

00

Uh der er sørme mange ting at tage fat på - men der hvor vi har grint mest, var til en julefrokost hvor vi brugte projektoren til at skrive sjove ting på vægen over for. Folk på gaden hujede af os

00

Sad overfor min japanske grossist og kunne ikke komme i tanke om navnet på vores kronprins. ´Pingo´ duede ligesom ikke her. Japaneren gjorde store øjne, mens jeg vred min hjerne - meget pinligt!

00

Den er jo ret ny, men der er kommet nogle små sjove, gule mænd rundt omkring. Det er sket efter jeg lod være med at lægge overstregningstuschen på plads, og min 8 årige søn var forbi

00

der sker mange syge ting i en skolevogn, men engang kom jeg til at bestille 2 køreprøver i den forkerte by, så de 2 piger måtter lige til en by de aldrig havde kørt i, men de bestod begge 2 :D

00

Mit Young-Enterprice-Team og mig skriver hemmelighedsaftaler over selv personlige ting, der sker internt i vores gruppe. Det er bare for sjov, men princippet i at en hemmelighedsaftale er noget man bare står ved!

00

Det sjoveste... Hm.. Det "sjoveste" var vel da en tysk IT-mand opkøbte en idé fra os til godt en kvart million kroner. Det satte gang i forretningen på et plan, vi slet ikke havde regnet med.

00

5 dage efter jeg havde fået mit CVR nummer, fik jeg min først uopfordrede ansøgning. Lidt mærkeligt at skulle sidde at skrive at der pt. ingen medarbejdere søges i virksomheden! haha, sjovt!

00

Der kom engang en kunde, som havde fødselsdag. Uden at hun opdagede det, satte jeg små flag på akupunkturnålene! Det så ret sjovt ud og det synes kunden heldigvis også, at det var!

00

At Rrolf af Heden engang tyvstjal et helt stykke (250g) ny-indkøbt parmesanost og åd det hele rub og stub. Jeg skal hermed undlade detaljerne om udseendet af næste dags lufteturs-resultater ...

00

Jeg fandt ud af at virksomheden officielt først starter d. 2. juli 2013. Jeg kunne heller ikke forstå hvorfor jeg kun havde modtaget et midlertidigt CVR og P nummer og aldrig modtaget et endeligt.

00

En glad kunde fra Asien sendte engang en pakke, som tak for en god service. Den indeholdt forskellige ting på dåse. Intet blev spist, men jeg fandt ud af, at skopioner på dåse findes...

00

Ved ikke rigtig, det var sjovt at omsætte for den første million, den første ordre over 100000 var da også sjov. Der er kun mig selv, så der er ikke så meget fis og ballade.

00

Vi har en meget afslappet stemning. vi når altid vores deadlines, og det er måske fordi vi sørger for at holde vores pauser og grine. specielt med vores "Fuck, Marry, Kill box"

00

Mit seneste e-kursus - Planlæg dig til succes - det har været hårdt, men utroligt nyttigt at lave og det er skønt at se, at det kan gøre en reel forskel for dem, der bruger det

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste 
Besøg vores samarbejdspartnere :