på Amino
Spørgsmål: Hvad er det sjoveste der er sket i din virksomhed?

Hehe... fnis... Jeg arrangerede en Amin Jensen-aften. Da kunstneren dukkede op ville han stille sin dekorerede bil ved indgangen. Fint nok, sagde jeg, men så må du alstå lige ud og have den vasket først. Den lokale tankstation har en sex-butik i bagbutikken - der er ingen skilte, og alle ved det. Amin Jensen gør lidt grin med jyderne overfor Aase, som har tanken. Hun lader sig ikke imponere af kendissen, og giver kraftigt igen af samme skuffe. Det synes Amin er så sjovt, at han farer ud i bilen og henter en CD - "Du er helt OK - du skal have den her," siger han. Det synes Aase er så sjovt, at hun råber ud til en medarbejder: "Kan du ikke lige hente en dildo til Amin Jensen!", og da medarbejderen kommer med den ønskede vare, langer Aase den i hånden på en temmelig befippet komiker med ordene: "Jamen hvis jeg skal have noget af dig, så skal du også have noget af mig!" Da Amin Jensen vender tilbage med ren bil og en dildo rigere, må han erkende, at vestjyder måske ikke er helt så vindtørre, som han havde troet. Jeg ved ikke, om det er det sjoveste, men det var i hvert fald sjovt.

10

En forvirret dame havde set vores annonce bag på et pizza-menukort som vi havde trykt for en kunde. Af en eller anden grund vælger hun så at ringe op på vores nummer for at bestille sin pizza. Men fordi det er uden for normal arbejdstid, så får hun kun vores telefonsvarer efter først at have fået en "Velkommen til MediaMouse" og så noget musik efterfulgt af "Du har ringet uden for vores normale åbningstid, men du er velkommen til at lægge en besked". Da vi så møder på arbejde næste dag ligger der en besked: "...Hej....? Det er Inger.... Øhm... Jeg vil godt bestille en pizza nummer 4 og en nummer 7.... og en pommes frittes.... og en stor cola.... Det skal leveres til xxxxx....". Vi har stadig beskeden liggende som en lydfil for den var godtnok for morsom.

10

Det sjoveste, der er sket i min virksomhed, er nok en dag, hvor jeg gjorde et større medieselskab opmærksom på et sikkerhedsproblem med deres nye officielle hjemmeside. En teknisk fejl gjorde det muligt for enhver, at få adgang til fortrolige oplysninger. Jeg sendte dem endvidere en hurtig løsning på problemet. Kvit og frit. Det er naturligvis ikke sjovt i sig selv, men, det sjove kom et par dage efter, hvor postmanden havde en pakke fra medieselskabet til os. I den lå et stykke officielt brevpapir, der blot havde en smiley påtrykt. Der var ingen tekst, men, der var vedlagt en meget fin og dyr gave, der tydeligvis var en erkendtlighed for den diskrete håndtering af problemet, der straks blev løst.

10

Da H C Andersen fyldte rundt for en del år siden satte jeg mig for at lave en musical på nørrebro teater sammen med per pallesen, hvor vi målet var at fortælle hvorfor verdens mest berømte digter ligger begravet på Assistens kirkegaard i et trist hjørne...langt fra notabiliteter som Nils Bohr, HC Ørsted, Von Scholten og Ben Webster. Vi skrev sange, lavede tekster, og havde et storyboard der slog alle andre projekter ifølge sagkyndige. Men da fonden skulle smide to millioner endte det hele med at Tina Turner blev booket. Men alle sagde det var det mest innovative projekt i den periode. Det var ret sjovt, og en lærestreg.

00

En af de pudsigste oplevelser var da jeg hjalp på kunstmessen 'Art Nordic', og direktøren kom hjem til mig hvor vi skulle holde arbejdsdag. Da hun trådte ind i entréen fik hun øje på en gine hvorpå min brudekjole hang. Da hun fik øje på den sagde hun: Jamen, det er jo 'Lotus xx... nogle tal og numre' hvorefter hun sluttede af med: Den har jeg designet. Fra inderst til yderst. Hvor stor er sandsynligheden lige for at designeren af ens brudekjole (fra House of Brides) tilfældigvis står pludselig står i ens entré :-)

00

Det må være i min anden virksomhed jeg startede i 1998, (dvdoo.dk, har ikke virksomheden mere) da vi i 2004 skulle shippe ca. 2000 forudbestillinger ud af Ringenes Herre filmene i DVD deluxe box. Det fyldte så meget at post Danmark ikke havde nok pakke bure på lager, plus vi heller ikke kunne være på vores lille lager. Så omkring midnat fik vi overblikket og blev færdige, alle modtog deres bestilling på udgivelses dagen. Det var sjovt at være med til og hårdt.

00

Ikke sjovt, men vildt. Vi fik besøg af Kevin Costner, og var lige ved at smide ham ud af butikken fordi han ikke kunne betale. Han fik dog lov at få sin kakao og kage og så prøve at betale senere. Da folk så han sad derude, var hele caféen lige pludselig fyldt op og vi vidste stadig ikke hvorfor, først da han har sat derude et stykke tid, er der en kunde som venligt fortæller os at det er en kendt skuespiller. Så måtte vi jo lige op på kontoret og google ham..

00

Jeg er den buttede type, og en dag faldt snakken på Gøg og Gokke. Min kollega sagde at han kunne ommøblere sit ansigt, så han lignede ham den tynde - hvilket han beviste. Da vi var færdige med at grine af det, sagde han til mig, "Prøv om du kan ligne ham den anden!" - og i samme åndedrag (inden jeg nåede at reagere på hans 'befaling', slog han en latter op og sagde, "Ja! Præcis!" Arghh - man skulle nok ha' været her...

00

Vi blev tilbage i forgængeren til mit nuværende firma booket til et job på Sydsjælland, som var usædvanligt velbetalt, men ikke desto mindre lidt af en overraskelse. Det viste sig at være tæt forbundet til Bandidos (blot en 18-års), og moderen til fødselaren blev nødt til at hive fat i os dagen efter, da vi i vores festbilleder var kommet til at tage billede af noget der inkluderede næser og hvidt pulver... Det har vi siden grint meget af!

00

Jeg fortalte en ny medarbejder at service var det vigtigste overhovedet i vores forretning... To dage efter var min nye medarbejder væk i over en time... vi havde ikke en anelse hvor han var blevet af... Når han endelig kom tilbage var han helt gennemsvedt efter at have tilbudt en kunde at bære et 96 liters akvarium hjem for hende... hun takket ja og min stakkels medarbejder slæbte akvariet i de 30 minutter det tog at gå hjem til kunden. Jeg var færdig af grin!

00

At jeg opdagede, hvorfor forlagene ikke taler højt om, hvor nemt det er at udgive bøger selv og at de har startet "Man kan ikke leve af at være forfatter"-historien. Min bog "Selvværd for begyndere" ville hos et forlag have solgt omkring 1000 bøger og jeg ville have fået 30 kroner pr. stk. Jeg varetog selv udgivelsen og salget og er i dag langt over 2500 solgte eksemplarer og har haft en indtjening, der er 3 gange så høj.

00

Ved ikke om det er det sjoveste, men var en gang ude at spise med en kunde i London. hvor han begyndte at røbe sine mafiametoder og kom med indirekte trusler - om det var vinen der gjorde ham mere meddelsom eller hvad ved jeg ikke - men skræmmende var det i det øjeblik jeg opfattede, hvad jeg havde med at gøre. Nu kan jeg heldigvis blot tænke tilbage på det med et grin.....uff! :Þ

00

Mit visum var udløbet, og jeg sad en lille smule i saksen. Mens mit pas var i Saigon for at forny det, fik jeg besøg af 2 uniformerede lokale politifolk... Mit hjerte skippede nogle slag på vejen ned for at lukke dem ind. Vi fik sat os, og med hjertet oppe i halsen fik jeg pusten igen, da det gik op for mig at de bare var på "I Love U"-visit... Mit visum blev slet ikke nævnt :-)

00

Da vi arbejdede i en skov i midtjylland kl. 1 om natten og var ved at pakke sammen. Da kom der så to skov fogeder som lige skulle vide hvad i alverden vi lavede der midt om natten, men vi fortalte dem at vi kørte træ ud af skoven, og vi skulle jo lige være færdige inden vi kørte hjem, de så så på os som om vi ikke var rigtig kloge og kørte videre :D

00

Der er sku sket meget, så ved ikke hvor jeg skal begynde, men hvis jeg lige skal tage en fra i går, så var jeg ude ved en "ny kunde" som jeg virkelig var spændt på at lande og da vi så er godt inde i mødet, viser det sig, at han sku er kunde hos mig i forvejen 🤣kæfttt der havde jeg sku ikke gjort mit hjemmearbejde godt nok... men sjovt var det nu!

00

Til en køreprøve troede den sagkyndige at jeg var eleven og at eleven var kørelæreren. Jeg ville ta lidt gas på ham så jeg spillede lidt med. Han var imponeret over mine svar på tekniske spørgsmål men da han så kiggede på elevens pas ( hvilket han som det første burde gøre ) kunne jeg ikke holde masken mere og brød i grin.

00

min samarbejde med komponister når jeg laver videokunst kan foregå i en hytte i skoven hvor vi afprøver lyde. eller med at vi siger lyde for at efterligne fx. arbejdsredskaber.. Besøg fra indonesien af rejse journalist jeg skulle filme og fotografere for til HCA 2005 og også om kager og sexlegetøj hvor der ingen grænser var for spørgsmål

00

Det er svært at vælge, men en medarbejder ringede til mig på kontoret med sætningen:"Mr. Michael......I have too many cars". Han var bakket for tæt på en anden bil med trækket, hvor efter han, ubevidst, trak den den et godt stykke gennem Islandsbrygge, inden han opdagede det. Det blev løst og ejeren fik sin bil tilbage i hel stand:-)

00

ehm.. det må være dengang jeg skulle mødebooke en virksomhed. Jeg kom i mine egne tanker til at præsentere mig med forkert firmanavn (altså mine kunders firmanavne.) Jeg reddede den og lod som ingenting. mødebookede dem for den kunde jeg havde sagt. Og ringede op nogle dage senere og bookede dem til dem jeg som udgangspunkt havde ringet op for.

00

At jeg mistet en kunde til ISS pga pris og kunden efter 3 dage ringede og skabte sig som en sindsyg over de ikke havde fået pudset vinduer som lovet og han havde opsagt en dygtig leverandør der altid holdte sine aftaler. Han fangede så ikke lige i hans anfald det var mig som han havde sagt op og jeg fik kunden igen efter kontrakten var udløbet.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste