på Amino
Spørgsmål: Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?

2003. på det tidspunkt havde jeg i mange år været arbejdsløs skuespiller, dukkerfører, performer osv.. og var også begyndt at lave lyd-design og lyd-teknik for teatre. Mit eget lille sammenbiksede hjemmestudie-hjørne viste sig at være inspirerende for nogen, og de spurgte om jeg kunne lave et 100 m2 lydstudie for dem også... "Jo, selvfølgelig" sagde jeg... - og så var det bare igang... Jeg brugte det første forskud på at købe værktøj, en ghettoblaster og en havestol, og flyttede pratisk taget op i deres lokaler, da jeg jo heller ikke havde noget værksted.

40

I 1999 købte jeg en brugt varmepresser, momsregistrerede mig og lavede transfertryk på t-shirts og musemåtter hjemmefra, først som bierhverv samtidig med dagpenge og dernæst et par år ved siden af et deltidsjob. Fik bl.a. en rigtig stor ordre på musemåtter fra et større firma i Århus (en underafdeling af Microsoft). Jeg lavede selv hjemmesiden til mit nye firma (det hed Divitex), og det var her, min interesse for hjemmesider startede. Efterfølgende fik jeg en opringning fra én, der kunne lide min hjemmeside, og som ville høre, hvem der havde lavet den, fordi hun gerne ville have vedkommende til at lave hendes egen hjemmeside - så her startede min hjemmesidepassion for alvor, og jeg lavede min første side for andre :)

20

Første virksomhed blev startet i 1998, og var en vinbutik, der senere blev lavet til en kombineret butik og vinbar. Den hedder Pegasus, og ligge stadig på Mysundegade, Vesterbro. Den har efterhånden skiftet ejere nogle gange, og nu sælges der flest øl. Men stadig under navnet Pegasus. Derefter arbejde jeg 9 år for Deloitte. Sidenhen har jeg skrevet bogen Johan og Det knuste hjerte, der kommer i dette forår på Forlaget Kandor.

10

1way2print A/S Etableret 2001 Vi udviklede et Online trykkeri koncept som vi integrerede og drev i samarbejde med: Lycos, Yahoo, MSN, T-online.de, Tele2 og TDC/Opasia. Efterfølgende kastede vi os over Online print adm. systemer til store virksomheder. Det var nytænkning og det var sjovt. Vi ekspederede mere end 500.000 kunder over en periode på 3 år:-)

10

KILDALHOLM er startet i en krisetid under finanskrisens raseren, hvor de mere psykologiske og menneskelige aspekter af udvikling, har måttet vige, til fordel for benhård management og drift. KILDALHOLM er født som en modreaktion på tidens tendens til udelukkende at fokusere på resultater. Vi tror på at markante resultater og værdiskabelse, sker ved at koble psykologi, organisation og strategi sammen. Vi tror på, at virksomheder overlever ved at tilføre markante forskningsbaserede perspektiver og global best practice til egen organisation. Vi tror på, at resultater skabes gennem innovation, nytænkning og kreativitet - arbejdsglæde og begejstring. Vi hjælper innovative og kreative virksomheder med at øge resultatskabelsen ved at tilbyde perspektiver til opbygning af styrkebaseret ledelse og positiv psykologi.

00

I 1978. Solgte brugte nyvaskede bamser og hjemmelavede slikposer i mit boligkvarter i Roskilde i "hente-børn-myldretiden". Havde også en "tabte sutter og nøgler"-glemmekasse som folk kunne lede i under opsyn. Solgte folk deres tabte nøgler tilbage for en femkrone. Tabte sutter for 1 krone. Hyrede min bedste ven Frederik til at hjælpe efter et par uger. Skylder ham formentlig stadig løn. I weekenden solgte jeg daggammelt brød "i kommision" fra min lokale bager. Poserne blev solgt ved indgangen til biblioteket og Folkeparken så der kunne fodres ænder. Købte man to fik man et studenterbrød med til sig selv. Er datter og skilsmissebarn af to iværksættere.

00

1995 - facilitering af processer.. jeg leverer værktøjerne løbende tilpasset processen. - CAses fra udvikling af profiler fx. Coop som aktiv medspiller indenfor økologiske produkter. HUR- kommunikation med buschauffører med brug af Chaufførernes foretrukne kommunikation. Udvikling af seminarier i undervisnings koncepter med brug af nye medier. - Andre med fokus på at forstå kommunikation, organisation og ledelse indenfor pædagogiske og andre fagområder hvor det handler om mennekser og udvikling af deres ressourcer. - Jeg lavede samtidig fotos og oplæg til artikler for virksomheder med fokus på at vise deres specielle ressourcer. Og personliggøre dem..

00

Det var i 2001, hvor jeg lavede den første firmahjemmeside for en kunde, som blev udnævnt til Gazellevirksomhed flere år i træk derefter. Det var til at starte med en lille hjemmeside for en lille detailbutik, indtil jeg ændrede det til at være et stort grossistsite delt ind i forskellige brands med lidt forskellige designs, samt fede Flash-introer (sådan skulle det være dengang). Derudover programmerede jeg også et Content Management System til det, så kunden selv kunne redigere i teksterne når de havde lyst. Jeg udfærdigede og producerede også andet reklamemateriale såsom designede CD-er med billeder, samt reklamefoldere.

00

Multi-protocol label switching (MPLS) VPNs are most effectively used for site-to-site connections. This is mostly because of the point that MPLS are the most flexible and adaptable option. It is a standard base resource used to accelerate the distribution of network packets across multiple protocols. MPLS VPNs are systems that are adjusted to ISP. A virtual private network adjusted to ISP is when two or more sites are connected to form a VPN using the same ISP. However, the biggest disadvantage of using an MPLS VPN is the fact that the network is not as easy to configure compared to other VPNs. It is also not easy to make modifications. Therefore, this type of VPN is usually more expensive.

00

Tripinn.com makes it easy to find Miami Airport Hotels and hotel deals for your trip. Whether you're searching for hotels in Miami on business, or hunting for a family getaway, hotel options are only a click away. With an outstanding selection, easy-to-use search tools and descriptive hotel profiles, you'll find Miami Airport Hotel deals in a wink. Find hotels near Miami Airport. with the location, star-rating and facilities you need. Narrow your search results even further by star rating, hotel chain and amenities, such as free parking, babysitting services, or fitness centers. Make reservations on Miami Airport Hotels right here on Tripinn.com for the pleasant deals around.

00

Iværksætter-genet sparkede for alvor ind, da jeg som 17 årig var overbevidst om at jeg havde fundet IDEEN. En "bukseklemme" der holdte buksen fast om skoen, sådan at man ikke trådte sine bukser i stykker. Målgruppen var street-folket med trang til bukser en anelse større end normalt, deriblandt mig selv. Mente den var genial, banken var frisk og jeg søgte patent. Tror det var gode tider, for at få godkendt et lån på 75.000,-, uden forretningsplan og erfaring, ja gid det var lige så nemt i dag! Virksomheden blevet startet lige så hurtigt som den blev lukket.

00

Min første virksomhed var www.riismedia.dk hvor jeg startede med at lave hjemmesider for små virksomheder. I dag arbejder jeg stadig med webdesign, men i stigende grad med SEO. Jeg har desuden startet min nr. 2 virksomhed, som hedder Suplab.dk. På denne hjemmeside guider og uddanner vi folk til at vælge de rigtige kosttilskud til deres træning. Tag et kig på vores <a href="https://suplab.dk">kosttilskud guides</a>, som snart er Danmarks bedste guides til fx Proteinpulver eller kreatin, da vi konstant forbedrer dem og udbygger indholdet med nye funktioner.

00

1994-1996 (er født i 1980) designede brugerflader i Litestep som blandt andet blev brugt af IBM. </br></br> I 2005-2007 Startede jeg bureauet Clearsignals sammen med Marlene Hørfarter og Mikkel Blankholm. </br></br> Vi drev et SAAS Timepuzzle fra 2006 der var en bedre version af Doodle pre-Doodle; Doodle udkonkurrere os ret hurtigt: det lærte vi en del af. </br></br> Fra 2002-2012 drev jeg en Coaching praksis for elite performere (både atleter og forretningsfolk); under synonymet Heliotropen. </br></br> ADONE blev skabt i 2013.

00

Da jeg var 8 år startede jeg min første 'virksomhed', der hjælp husejere med at fixe hegnet eller slå græsset. Arbejdsdrengene - som var mine klassekammerater - udførte arbejdet mens jeg stod for salgsdelen. De fik 50% og jeg fik 50% af overskuddet. Helt fair - synes jeg dengang. Problemet var, at de ofte pjækkede, hvorfor jeg selv måtte slå græsset osv. Det brød jeg mig ikke om. Målet var nemlig allerede dengang, at gøre virksomheden automatiseret, altså skabe passiv indkomst! Det lykkes dog aldrig helt dengang :)

00

2006 MaLoo Copenhagen. Tøj mærke. Womens wear. Produktion (Tyrkiet, Indien, Portugal, Bulgarien), salg til butikker engros. To årlige kollektioner SS og AW. Design opgaver til virksomheder. F.eks designede en sports tøj kollektion til et sportstøjmærke. Designede og stylede musik artister og skuespillere. 2010 lukkede MaLoo Copenhagen. 2010 startede Maria Larsen I/S. Styling, freelance stylist arbejde primært TV og film. Design af tøj på bestilling f.eks brudekjoler, galla kjoler, og hverdagstøj, bukser og jakker.

00

1.4.1999. IT-service især for blinde, men også andre. For de blindes vedkommende gjorde jeg alt det man ikke kunne få det offentlige til at hjælpe med. De computere man fik var f.eks. leveret uden cd-brænder, og når man bruger skærmlæser, er det ikke al software der fungerer lige godt. Det havde jeg så forstand på. Derudover konsulentvirksomhed for Dansk center for tilgængelighed og Statens information, hvor jeg checkede om websites fungerede med skærmlæser og rådgav om hvad der skulle til.

00

jeg startede virksomheden i marts 2011. formålet var undervisning i speedbådsejlads og duelighedskurser. de første 2 år var primært oplæring i sejlads til elever der skulle tage speedbådskørekort, men undervejs begyndte vi at undervise i duelighedspensum, jeg tog også en del ud og lavede rutine kursus i egen båd hvor man kunne lære at sejle den båd en kunde nu havde købt, derudover hjalp jeg med køb af båd hvor mine kompetencer som tidligere bådmekaniker kom i brug.

00

The first business I started was a fire consulting company 20 years ago in London UK and it is still in operation today. From 2005 - 2009 I owned & managed a clothing distribution company supplying to Scandinavia & had a 400 sq meter clothing store in central Copenhagen. In 2009 I started the company førsteindtryk which supplies telephone On-hold marketing messages to businesses and it is still in operation today. In 2011 I started with 2 business partners a football player management company and it is still in operation today.

00

I september 2014, startede jeg en mobil-cykel-café med en klassekamerat fra gymnasiet, hvor jeg så droppede ud og han blev i skolen. Det gik meget hurtigt op for mig, at dette firma ikke var min drøm, men min vens... Men det var mig, der stod med det. Dette er meget kort fortalt, men jeg var i et meget sort hul. Det endte med jeg kom ud af firmaet og en anden tog min plads. Startede et iværksætter-magasin og lidt efter fik jeg et opkald fra Nicoali, og så kom jeg ind på Amino :)

00

Jeg har via kommerciel fundraising indsamlet millioner til humanitære organisationer og brænder for socialt entreprenørskab. 1988 -1991 Telemarketing og digital publishing. Vi var nogle af de allerførste til at udvikle annoncemedie, dengang på disketter;-) - og få år senere var jeg medstifter af Scanvoice, der var blandt de allerførste til at udvikle og tilbyde "voice responce" løsninger til mindre virksomheder, fx. til bestilling af varer etc.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste