på Amino
Spørgsmål: Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?

Snørklede regler som f.eks. mål 2 midlerne, der først gik til noget offentligt, før de kunne bruges til fremme af virksomheder. Vigtigst var, at man kun kunne få støtte, hvis der var en økonomisk rissiko for investeringen, men offentlige midler måtte ikke benyttes, hvis der var en rissiko forbundet med det. Hvem kan så få ?? !!!

00

Lave en borgerløn til alle, uanset om de arbejde eller ej. Bare stor nok til at man kan overleve, hvis man ellers ikke forpligter sig. På den måde er alle frie til at tage initiativ til at starte noget selv, hvis de ikke kan finde arbejde. Eller man kan dovne den, hvis man kan klare sig med borgerlønnen. Den skal naturligvis være meget lille.

00

jeg ville nok gøre det strafbart at skrive så grimt på nettet. Synes der er en kedelig tendens til at folk skrive nogle helt absurde ting på nettet. Men det første jeg ville gøre ville være at gøre det første år som selvstændigt skattefrit med alle de omkostninger det koster. Tror vi vil vinde det igen x 100.

00

Hvis jeg var diktator, ville jeg beordre alle der ikke kan eller gider deres arbejde til at blive hjemme! Det ville gøre livet lidt lettere for alle os der somme tider støder ind i dem! ... Og hvis jeg var Gud, ville jeg sørge for at der var 48 timer i et døgn, og at man havde brug for mindre søvn :)) ... Og mere sne til jul tak!

00

Systemet i danmark er at folketinget ikke kan finde ud af de har en pose penge og den skal de få det hele til at fungere med men nej hvergang så nye skatter og røveri fra os alle dem der er raske og får hjælp skal udføre noget arbejde for pengene i form ja der er mange ting de kunne ordne bare 4 timer om dagen vil gerne udybe det

00

Jeg ville slette ord som; Vækst og effektivisering fra ordbogen! De to ord er efterhånden så slidte i den offentlige debat, at de burde forbydes. Derudover så er effektivisering et slags 'dække til' ord, som vi jo egentlig alle sammen godt ved dækker over besparelser, som tilgengæld er blevet lidt af et FY ord!

00

Demokratiets opbygning. Der er for mange folk, med for lidt viden, som har for meget indflydelse i kraft af at fylde i medier eller stemmeret. Demokrati ville bære bedre, hvis det halvdelen af tiden ikke var et demokrati, men et diktatur, så den valgte retning blev fulgt i stedet for den slingrekurs, der kommer af konstant skiftende flertal

00

Hvordan vores samfund er bygget sammen og op. Fjerne de fleste politikere. Forbedre sundheds systemet og hjælpen til syge og svage. Tror jeg på kan gøres langt bedre end tilfældet er. Sørge for det kan betale sig for selvstændige at bliver i DK. Ændre vores rets system. Der vil være nok at gå i gang med.

00

Hmm, historiebøgerne bare for at provokere. Og så vil jeg nok ligge mig til at græde over det umenneskelige store ansvar det er at redde jordens klima, stoppe verdenskrige, hungersnød og mordere. Tag en snaps med min kæreste og opfordre andre til det samme(den kyniske Marie Antoinette stil, taget til det næste niveau)

00

Ville sætte skatten ned. Den er ikke drivkraft for at gøre noget ekstra og det har forkælede danskere nok brug for. Og så ville jeg fjerne alle komælksanbefalinger fra Sundhedsstyrelsen. Kender for mange, der har fået det meget bedre efter at have skippet mælken. Og det har intet med laktosen at gøre...

00

Jeg vil primært forenkle og fjerne en række love og regler. I en retsstat (hvilket er selvmodsigende med at være diktator) skal det være muligt for borgere og virksomheder nemt at sætte sig ind i de regler, som de skal forholde sig til. Sådan er det desværre kun sjældent i Danmark i dag.

00

Nok omkring en million ting, men jeg ville rydde tavlen fuldstændig og ansætte en flok ekstrem seje og dygtige fagfolk til at drive landet, præcist som man ville gøre med en stor koncern. En af de første ting jeg ville kigge på var nok en hjælpende hånd til iværksættere.

00

Indføre samfundspligt, hvor alle som et led i deres uddannelse skulle lære at tage sig af folk fra svage grupper, så de lærte, at ikke alle for alt foræret. Det ville være rart at kunne tvangsindføre "empati" som fag og undervise, så det gik i hjertet på enhver.

00

Så ville jeg først og fremmest afskedige mig selv, og sørge for at der kom velordnede forhold så staten kun har indflydelse på vigtige ting som har betydning for miljø, samfund, osv. - og sådan at mest muligt selvbestemmelse kan finde sted, på så lokalt niveau som muligt.

00

1. Alle der anskaffede hund skulle med lov, gå på skole med denne. 2. Der skulle tilbydes forældre kurser til alle familier 3. Der skulle være et bedre sikkerhedsnetværk til iværksættere og selvstændige! 4. Låne regler og risici kautioner skulle laves 'fornuftige'...

00

Afskaffe container transport og lave 4 årlige dræb-myg-dage hvor alle mennesker på hele jorden skal smashe mindst 40 myg... altså hvis der er myg der hvor de bor. Hvis der ikke er myg i deres område, så skal de enten lave myggespray eller donere 20 USD til min anti mygge fond.

00

Offentlig transport skulle være gratis. Flere grønne cykelruter i KBH og resten af landet. Bedre skolesystemer. Gratis lektie hjælp til alle der har behov. Det skulle være forbudt ved lov, at være forældre til et overvægtigt barn, så længe barnet bor hjemme.

00

Sende diktatorer som ikke kan tåle komplet ytringsfrihed, fri politisk konkurrence (læs: reel demokrati) og fri tænkning hen hvor peberet gror. Verden ville muligvis også blive et fredeligere (og rigere) sted, hvis diverse forstokkede/undertrykkende religioner blev skrottet.

00

Jeg ville indføre begrebet anstændighed, for det er blevet væk Lave fængsler om til genopopdragelses anstalter og fodre dem med filosofi og tvinge dem til at være opmærksomme på andre og at glemme sig selv lidt. Det ville jeg også indføre i Folketinget!

00

Det kommer lidt an på hvor i verden. Men jeg er grundlæggende humanist, så det ville nok være, at sørge for lige rettigheder til alle. Ellers ville noget af det første være, at adskille religion fra lovgivning, da det er en "match made in hell".

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste 
Besøg vores samarbejdspartnere :