på Amino
Spørgsmål: Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?

Jeg ville samle DF medlemmerne og den tyske NPD's medlemmer på en stor ø, og lade dem drive deres eget samfund. Det skulle nok underholde mig.

30

Mere smag tilbage til tomater - og som god diktator tror jeg bare jeg vil fortsætte Steve Jobs arbejde og tvinge undersåtterne til kun at købe mit produkt og tro på min religion!

20

Jeg ville sørge for at størstedelen af vælgerne var folk i arbejde og så ville jeg udskrive valg :)

20

Mad og kærlighed til folket og højne fællesskabets interesser. Styrke fællesskabet med kærlige, empatiske, humoristiske værdigrundlag der viil højne livsglæden og den personlige udvikling hos den enkelte borger. Forenkle hverdagen og gøre noget ved det hamsterhjul som de fleste sidder fast i.

10

Det danske Robin hood skattesystem. Det kan ikke være meningen at man holder folk i armod ved at fodre dem med sociale ydelser, der ikke motiverer dem til at arbejde. Læs- det er ikke det samme som at tage alt fra de "fattige". Men der er bare for mange der kan arbejde, men ikke vil, får lov.

10

Ændre DK til et land, der var mere minded på iværksættere frem for lønmodtagere og dagpenge-regler. Hvis der blev lavet en regel om, at mindst 10 % af alle politikere skulle have prøvet at være selvstændige, kunne vi nå længere som land.

10

Hvis jeg var diktator eller indflydelsesrig minister, så ville jeg nok kunne finde et eller flere fag i vores nuværende folkeskole, der med fordel kunne erstattes med iværksætteri, virksomhedsdrift, regnskab, informationsteknologi, jura, politik og samfund.

10

Jeg synes ytringsfrihed er godt, men! Man skal ikke genere andre, og hvis et medie udtaler sig, skal de have ressearchet, og også give "modparten" plads til at komme til orde. En uge om året skulle der kun være positive historier i alle medier.

10

afskaffe religion og andre ting, som er skyld i krig verden over - samt gøre det MEGET DYRT at svine Moder Jord til. Erstatte oliedrevne maskiner med alternativ energi, hvor det er muligt...

10

Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om en eneste ting jeg ville ændre. Måske et nyt blandingsbatteri på badeværelset.. Men det behøver jeg vel ikke blive diktator for...

10

Rent lavpraktisk i DK så ville det være et folketingsskifte, fyr dem alle og start forfra med en blanding af erhvervsfolk og nogle unge innovative mennesker.

10

Afskaffe bureaukrati uden effekt. Intet Folketing. Kommuner uden selvbestemmelse, kun som forvaltere. Ingen moms på frugt og grønt. Motion i arbejdstiden.

10

Jeg ville sørge for at intet arbejde er for beskidt, dem der kan, men ikke laver noget skal samle skidt op og renser toiletter, ingen er for gode til det...

10

Det danske skolesyste, sygehusvæsenet, infrastrukturen i Danmark, kommuner og amter i forhold til velfærd for børn og unge, syge, ældre mv.

10

Skære drastisk ned overfloden af regler og kontrol. Tvinge politikere til at fatte sig kort og præcist og rent faktisk gøre hvad de siger.

10

Ville nok vælge at smide vores røde regering ud på røv og alpehuer... De er jo svaret på hvad reaktive mennesker er.

10

Jeg ville forsøge at støtte folk i 3 verdensland der har potentiale til at drive virksomhed og forsøge at udrydde korruption.

10

Skære ned på vores forbrug af ligegyldige varer og bruge ressourcerne på vedvarende energi og grønne løsninger.

10

1) Afskaf AL støtte halløj fra det offentlige til virksomhederne. 2) Genindføre undervisning i folkeskolen...

10

Jeg ville sætte skatten ned på arbejde, og gøre det nemmere at være iværksætter i Danmark

10

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste