på Amino

Statistik

Denne profil blev set 15 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

tommyanders212 følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 
Profil

tommyanders212 

105  Indlæg
419  Point

tommyanders212 finder du også her:

   Min biografi

Hej alle sammen.

Jeg har lavet hjemmesiden http://hjemmelavet-sushi.dk - der guider dig til at kunne lave hjemmelavet sushi. Du kan også se min side http://gadgetdanmark.dk - hvor du finder fede gadgets til billige penge :) Læs også om konfirmationssko eller fansiden om Jim Lyngvild.


Tjek den ud og lad mig høre hvad du synes!

   Skæve facts om mig
tommyanders212 har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
spam skrev: Snydt af Yourpay
18-12-2018 09:59

Amino og youpay forsøger ihærdigt at slette kritikken der har været af youpay overalt herinde. Youpay betaler amino for at få det slettet og amino har nu gjort så man ikke kan skrive youpays navn rigtigt og må undlade et r. Den slags korruption skal vi naturligvis tage afstand fra. Prøv selv at oprette et indlæg hvor der står Yourpay.

Her kommer lidt info om Amino og Yourpays snyd:

Jeg er også blevet snydt af youpay. Det er fuldstændig umuligt at få sit tilgodehavende udbetalt af youpay. De snyder helt bevidst med ubetalinger og nægter at give nogen forklaring. Youpay hæver optil 20% ekstra på kundernes kreditkort og håber på det ikke bliver opdaget. i 2 år har jeg dagligt kæmpet for at få mine udbetalinger, men de er fuldstændig ligeglade. Senest har jeg oplevet at de påstår at alle mine kunder begår hvidvask og at de derfor har ret til at beholde mit tilgodehavende på 15.000 kr.

I alle de år jeg har anvendt youpay har det været så godt som umuligt at få sine udbetalinger. Hver månede skal der rykkes gentagende gange for udbetaling og hver gang bliver man mødt af løgnhistorier og dårlige undskyldninger. Nu har jeg stadig et større beløb tilgode som jeg har kæmpet med at få udbetalt i 3 måneder. 

Snyder youpay med chargebacks?
Ja det er mit klare indtryk at youpay snyder med chargebacks. Youpay nægter at fremvise dokumentation på chargebacks og mener at de uden dokumentation har ret til at modregne et anseligt gebyr for påståede chargebacks. 

Jeg kan naturligvis dokumenteret at youpay trækker op til 20% ekstra hos kunderne uden at informere om det.

Update 20 november.:

Youpay har fundet en ny måde at snyde sine kunder på. De er begyndt at anvende sig af fiktive modregninger. Youpay har gennemført adskillige modregninger som de nægter at give en begrundelse for. Det er nu 3 måneder siden jeg skulle have haft mit tilgodehavende udbetalt og youpay nægter stadig at udbetale et 2 cifret tusind beløb uden begrundelse. 

Jeg vil på det kraftigste advare alle mod at anvende youpay. Læs blot hvor mange de ellers har snydt her på trustpilotog på google

Youpay forsøger nu at få Trustpilot til at slette min kritiske anmeldelse hvilket naturligvis fortæller alt om youpays metoder og sorte morale. Hold Jer langt væk

På linket her kan man se at Youpays såkaldte direktør har et generelt problem med at betale sine regninger hvilket giver genlyd i hele Youpays forretningsmetoder


https://www.
facebook.com/telenordanmark/posts/inkassoregler-hos-telenor-hej-kunder-hos-telenorjeg-vil-h%C3%B8re-om-der-er-nogle-som/507713469240990/ 

   Mine aktiviteter
Se mere