Martin Thorborg's Comments - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Martin Thorborg's Comments

49 år fra Skodsborg
12.229  Indlæg
151.183  Point

Martin Thorborg finder du også her:
wrote Manglende svar
on 03-01-2016 16:10

Jeg har allerede nu i løbet af et kort medlemsskab bemærket, at når man først er medlem, kniber det med at få svar - hmm. Hvorfor mon det?

Mit spørgsmål er:
a) skal jeg være Aminoplus for at kunne kontakte opgave-udbyderen?
b) tilsyneladende kal jeg også være Amino plus for at byde på opgaven.Jeg mindes ikke at hvae læst det i betingelserne.
c) jeg kan ikke trække kontingentet fra i skat medmindre jeg er selvstændig. og det er jeg ikke eftersom jeg byder byder ind på og ikke ud med en opgave.

Jeg synes nok du Martin har været lige frisk nok omkring, hvor godt og nemt konceptet er.

Jeg ser selvfølgelig frem til at få svar denne gang - ikke din standard email inkl. videoer

Anette Anderen

janubis wrote programmering af......
on 30-09-2015 12:29

jeg så din antibelemringsvideo på din foredragsside, og kom deraf herind (syde, skulen, puffe), men er dog ikke ude efter penge selv, men i stedet et par procenter af overskud til et godgørende formål efter eget valg, hvis du realiserer ideen. Det godgørende kunne for min skyld være workshops til programmeringspoder, da det indirekte knytter an til ideen. Muligvis kan priskrigen, som unity3D er situeret i også være en hjælp?

Men jeg kan ikke offentliggøre ideen herinde, og derved risikere procenter til velgørende formål. Jeg vil sgu have dem, hvis der er overskud.

Daisy Poulsen wrote Vedr. projekt start
on 04-08-2015 17:27

Kære Martin

Jeg skriver til dig da jeg er på udkig efter en iværksætter der kan have interesse i at starte mit projekt op, som kan blive en app til skolebørn. App`en er læring og bevægelse i ét som påvirker højre og venstre hjernehalvdel samt pandelappen, der er koncentrationsevnen. fremadrettet vil dette projekt hjælpe børn med at styrke deres hjernekapacitet og balancecenter til andre fag i skolen også. Jeg har prøvet at finde en mand der for nogle år siden iværksatte skolemateriale til USA, dog kan jeg ikke finde hans navn eller virksomhed nogle steder på nettet.

Med Venlig Hilsen
Daisy Poulsen

mixed wrote Innovation
on 16-06-2015 19:14

Super fede oplæg osv. god inspiration

tjensenvvs@me.com wrote hvor er de Ærlige/gode programmøre??
on 03-05-2015 09:17

Hej martin. min bedste ven og mig. har i det seneste 1-2 år været igang med at prøve at lave en E-butik der sælgere vvs produkter mv. (Kanonvvs.dk) vi havde fået lavet sitet klar og der var lidt start problemer og blev aldrig helt som vi ønskede så prøver vi at flytte til ny magento udbyder/programmør/host løsning til firma (Magentoexperten.dk)David hansen. vi fik snakket om opgaven og fik lavet en kontrakt der beskriver hvad der skulle laves mv. og efter 4 uger er der IKKE sket noget og nu er der gået 2 mdr og det eneste der er sket er at de har prøvet at sende en regning på 60.00kr +moms og det er langt fra den pris vi har i kontrakten og nu vil han ikke give os adgang til administration i shoppen ? for jeg har hørt at (LOGFILERNE) vil kunne fortælle alt historikken på sitet og vil "fortælle" at han er fuld af løgn ( har kontaktet en advokat som prøver at se om der er en sag. HJÆLP OS. har læst din bog E-pusher den har hjulpet mig fra start inspireret mig meget MVH Thomas Jensen og Ronny Olsen 

Niklas Tønning wrote specialisering i rom til "unge"
on 15-08-2014 00:04

Hej Martin jeg skriver til Dem i håb om at få svar på mit indlæg. Jeg har et brændende ønske, om at vise De unge mennesker, at der findes mere og dels bedre rom, end "captain morgan". Jeg ved at der kan findes en rom til en hver smag, men ingen giver feedback, på mit indlæg; http://www.amino.dk/forums/t/235524.aspx 

Kan De give nogle råd eller kender De en der kan give gode råd?

Ps. jeg har allerede skrevet en artikel om rom's historie hvis De vil læse den...
Desuden kan De spørge om andre alkoholiske drikke jeg med glæde vil fortælle Dem om...

MVH Niklas Tønning 

Jørgen Kirkegaard wrote Intelligent Bogføring
on 13-08-2014 17:22

Hej Martin.

Jeg har lavet et program, som kan levere bankposteringer med modkonto og momskonto til direkte bogføring i Dinero. Se evt. www.datakons.dk/IB.

Hvordan promoverer jeg bedst det på Amino?

Mvh

Jørgen Kirkegaard

DataKons

joergen.kirkegaard@datakons.dk

+45 5054 3971

Tue Lindblad wrote Tak Martin
on 09-03-2014 13:39

Hej Martin,

Tak fordi du ville være venner med mig :) Og tak for en pissefed side med nogle super mennesker.

Vi tales ved - Tue

coach@mieandersen.dk wrote Opslag om partnerskab
on 25-10-2013 12:01

Kære Amino (jeg er helt ny bruger og er ved at finde ud af om Amino er det rette forum for mig)

Jeg er ved at undersøge mulighederne for partnerskab og er i den forbindelse blevet henvist til Amino. Min tanke var egentlig at lave et opslag, hvor jeg gør opmærksom på min interesse for at være med til at opbygge en forretning og hvad jeg kan bidrage med i den forbindelse. Dog synes jeg ikke at Amino ligger op til den slags opslag (der er her mulighed for at jeg har overset noget). Det er måske heller ikke meningen? Men kunne det være en idé at give lidt mere plads til den slags?

Ellers vil jeg bare sige, at Amino er et meget inspirerende netværk - også selvom man ikke er iværksætter :-)

Kh. Mie

 

Mads wrote Super idé!
on 01-04-2013 00:44

Hey Thorborg,

Hvem fik idéen til http://www.amino.dk/hemmelighed/  det er jo en genial, og meget simpel idé! Jeg tror i får rigtigt mange med fra start når i lancere på den måde! :)

De bedste hilsner

Mads Larsen

M wrote Super
on 03-02-2013 14:51

Havde ikke set din besked før idag, jeg har sendt det til dig :)

Casper wrote Amino kapital ... lidt feednack
on 19-10-2012 17:23

Jeg vil blot dele min oplevelse med Amino Kapital.

Jeg oprettede annonce en sen aftentime. Nok ikke den mest velpolerede, men den kom fra hjertet og var faktuelt i orden, uden der blev glorificeret for meget.

Fik i løbet af få dage en del henvendelser, nogle fornuftige, nogle mindre seriøse, og 2 super interessante.

På mindre end 3 uger fik vi investor og partner til vores projekt og den nødvendige kapital.

Vi har sat skruen i vandet og skylder dig en stor tak for dit initiativ!!!Big Smile 

Ronni Alexander. wrote Jubii / Google....
on 06-10-2012 16:48

Hej Martin.

Da du fik siden søge maskinen Jubii frem, havde du da der patent på søge maskinen ?

Ved du om Google har patent på deres søge maskine, da jeg så småt er gået igang med at hente folk ind som kan sine ting inden for it, da vi er nogle der synes at det er en stor rode butik Google har, og derfor går vi med tanker om at skabe en ny bedre side en Google samt Google Play.

 

Med Venlig Hilsen Ronni Sørensen

Kristian Kassø Meier wrote Tak for Alt
on 03-10-2012 11:36

Hej Martin,

Jeg ville bare lige informere dig om, at du er en af grundene til at jeg langt om længe har den forretnings- og newbizz-mæssige forståelse som jeg længe har ønsket.

1000 tak.

Jeg vil gerne, så frem det ønskes, give noget tilbage til Amino. Jeg har længe været anonym bruger og har nu en såkaldt betalende-super-bruger.

Mine kernekompetencer er procesoptimering gennem intelligent teknologi, inter og ekstern kommunikation. Jeg bidrager gerne som ekspert blogger hvis det har din og/eller Amino's interesse.

Med venlig hilsen / Best regards

Kristian Kassø Meier

Facebook.com/kristianmeierdenmark
dk.Linkedin.com/in/kristiankassoemeier

Mobile: +45 5115 5106
E-mail: kristiankassoemeier@gmail.com 
Mohammed Al-Noury wrote Tillykke
on 25-05-2012 15:09

Ønsker dig tillykke hr. Thorborg! 

Kim Tetzlaff - KTJ-Media.dk wrote Godt at se der sker noget på amino :)
on 07-02-2012 00:34

Jeg ville bare lige sige at det er godt at se at du og Amino lytter til de ting vi brugere render og anbefaler jer til at gøre. Det er både Cool at se at pøblen også bliver hørt :)

Og glæder mig til at høre din feedback på alle de rettelser i lavede i slutningen af sidste år, når du føler at der er noget at berette :)

Dannie wrote Hej
on 29-01-2012 23:32

Hej Martin,

Jeg vil bare lige give dig et skulderklap og sige tak for det stykke arbejde du gør for danske iværksættere.

Anders Helbo wrote Godt nytår
on 30-12-2011 23:20

Hej Martin

Jeg vil ønske din familie og dig et rigtig godt nytår. 2011 har været året, hvor min virksomhed for alvor har fået en raket i r**ven og det vælter bogstavelig talt ind med nye kunder, hvilket jeg bl.a. kan takke dig for.

Dine videoer igennem året har været en kæmpe inspiration, hvilket du sikkert høre fra mange andre Aminoer, men det har de virkelig. Din gejst og personlige holdninger smitter, og det har kun ført noget godt med sig - i hvert fald i mit tilfælde.

Må du have et godt nytår og et super år 2012. Vi ses!

Mvh.
Anders Helbo Sørensen 

Jess Vinsteen wrote Iværksætteri med det samme!
on 18-12-2011 03:54

Hej Martin :)

Lige til at starte med vil jeg takke dig umådeligt meget, fordi du gør det muligt for mig og mange andre at komme igang med nye og spændende eventyr. Samtidigt er du simpelthen en fantastisk gut der altid kan få en op ad stolen og igang med at arbejde. :)
Så tak for det :).

Men nu hvor det er sagt vil jeg lige sige to ting til. Amino er fantastisk men...., Jeg mangler noget. Lige nu her i skrivende stund er jeg som du nok kan se, midt om natten i fulde omdrejninger med et nyt koncept (firma). Og hvad jeg mangler er simpelt til de sene nattetimer.. En Chat, således man kan sidde hurtigt og udveksle ord og idéer. Jeg ved selvfølgelig ikke om det er muligt at havde kørende her på Amino. Men det var bare lige en tanke der slog mig. :)
Jeg glæder mig til at se nogle flere inspirerende indslag fra dig ;) 

Nicolaj Thomasen wrote SEO
on 28-11-2011 16:04

Hej Martin,

Jeg springer over, men har I ikke lige fået en praktikant til den slags ;-)

Men hvis I skal til at kigge på det, så lav det evt., så det er den samme topbjælke der går igen i alle kategorier, så vil disse fejl slet ikke opstå i fremtiden.

I samme dur, er det nogle steder forsiden af blogs I linker til fra bjælken, mens det andre steder er ekspert blogs. Hvis I gerne vil fremhæve ekspert blogs, så fremhæv dem på forsiden af blogs, men link stadig til forsiden af blogs fra bjælken.

Bedste hilsner,

Nicolaj

1 2 Næste > | RSS
Besøg vores samarbejdspartnere :