på Amino

Statistik

Denne profil blev set 5 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Per Handberg følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Per Handberg anbefaler disse feeds
 
Profil

Per Handberg 

Albertslund
0  Indlæg
0  Point

Per Handberg finder du også her:

   Min biografi

Har du en mindre virksomhed (fx webshop, håndværker- eller servicevirksomhed), og tror du på, at der er god forretning i at markedsføre den på nettet, via email eller sociale medier, så er jeg ham, der kan hjælpe dig med at producere kvalitetsindhold, der rykker.
Jeg brænder for online markedsføring, content marketing og ikke mindst nyhedsbreve, der er skræddersyet til at skaffe kunder.
Jeg har værktøjerne fra klassisk journalistik og formidling og flere års erfaring med at bruge dem til at skabe publikum til kommercielle kanaler

Har du brug for at komme i gang med markedsføring på nettet, så giver jeg gerne en hjælpende hånd med fx strategi og de første tekster.
Men jeg ser også gerne mig selv i rollen som din markedsførings-/kommunikationsenhed på freelancebasis, der løbende sørger for godt indhold.

Og ja, selvfølgelig - er din virksomhed lidt større, og er vi det rette match, så kan vi også forhandle en egentlig fastansættelse på plads, men lad os lige begynde med at arbejde sammen om mindre opgaver, så vi lærer hinanden at kende.

Min baggrund er journalist med erfaring fra dagblad, fagblad, bureau, magasin og flere perioder som selvstændig. De seneste år har jeg arbejdet med produktion af et husstandsomdelt annoncefinansieret magasin, hvor flere af mine egne artikler har rundet en million læsere (dokumenteret af Gallup).
Så jeg ved, hvordan en tekst skal skæres, når den skal ramme målgruppen, og det vil jeg gerne bruge til at hjælpe dig og din virksomhed.

Og så er jeg er rar fyr, der er til at tale med. Jeg er tålmodig, når jeg bliver behandlet ordentligt og en loyal samarbejdspartner og medarbejder.

   Skæve facts om mig
Per Handberg har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Per Handberg's Gæstebog
   Mine aktiviteter